Over NEH

Na een start met vijf 'founders' op 1 september 1997 werken er bij NEH nu al meer dan honderd medewerkers. Met deze zeer betrokken collega’s ontzorgen wij dagelijks - met veel plezier - onze klanten, waaronder bijna zeventig woningcorporaties. Met onze enorme ervaring en onze natuurlijke drive tot ontdekken en initiëren van vernieuwing onderscheiden wij ons als NEH in de markt.


De menselijke maat

NEH heeft een zeer mensgerichte cultuur met als missie 'Wij scheppen er plezier in anderen te ontzorgen' als anker voor iedereen. Vanuit onze kernwaarden betrokken, betrouwbaar en lef ontzorgen wij onze klanten. Elke dag weer.

De techniek is voor ons een gegeven, onze focus ligt op de mens en dan vooral het ondersteunen van de medewerkers van onze klanten. De kracht van NEH is de inzet van veel (technische) kennis, in combinatie met klantgericht gedrag. Dat is zonder twijfel het effect van de gedragstrainingen die onze medewerkers volgen, naast de vakinhoudelijke trainingen.


NEH Shared Services

NEH Shared Services ontzorgt woningcorporaties op het gebied van kantoorautomatisering in de Cloud, ICT en alles wat daarbij hoort. Sinds 2004 is onze dienstverlening vanuit NEH Shared Services speciaal ingericht voor woningcorporaties.


NEH Zorg

NEH Zorg ontzorgt zorginstellingen op het gebied van kantoorautomatisering en aansluitende ICT-vraagstukken. Opgericht in 2016, is de dienstverlening van NEH Zorg speciaal ingericht voor verplegings-, verzorgings-, gehandicaptenzorg- en thuiszorginstellingen (care).


NEH ICT Solutions

NEH ICT Solutions richt zich met haar dienstverlening op het ontzorgen van dienstverleners, transportbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en productiemaatschappijen bij al hun ICT-vraagstukken.

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is