De week van Petra de Krou

Voor deze editie van ‘De week van’ een interview met Petra de Krou. Al 7,5 jaar werkzaam bij NEH als Frontoffice medewerker of beter gezegd: een van de drie aansprekende gezichten van NEH, die je vriendelijk ontvangt bij de receptie als je het kantoor in Leusden binnenkomt.

Deze geboren en getogen Amsterdamse is al 27 jaar getrouwd met Luc en is een trotse moeder van twee zoons; Jordy en Sylvian. Inmiddels heeft ze ook twee kleinzoons; de tweeling Moos en Louis. Naast haar werk is ze elke vrijdag mantelzorger voor haar ouders in Amstelveen.

19-10-2022

Lees meer »

De week van Sanne Bessem - Business Support medewerkster bij NEH

Voor deze editie ‘De Week Van’ een interview via Teams met Sanne Bessem.

Sanne is ooit begonnen als flexwerker bij Solcon. Ze studeerde toen HBO Bedrijfskundige Informatica. Helaas heeft ze door omstandigheden de studie niet kunnen afmaken en is ze full time bij Solcon aan de slag gegaan. Daarna heeft ze enkele jaren bij Reflex Systems gewerkt in de automatisering voor de voedselindustrie in Almere.

14-02-2022

Lees meer »

De week van Younes Dimna – Netwerkbeheerder bij NEH

Voor deze editie ‘De Week Van’ een interview bij NEH in Leusden met Younes Dimna.

Begonnen als stagiair en vervolgens een aanbod gekregen om voor NEH te werken. Echter alleen werken, is niet voldoende, want Younes volgt op 1 dag in de week ook nog een online opleiding. Dus ervaring en kennis opdoen in praktijk en theorie is hem op het lijf geschreven. Daar komt bij dat Younes bij NEH gestart is in de Corona periode, waardoor thuiswerken al snel de nieuwe realiteit werd.

23-11-2021

Lees meer »

De week van Itske Bötzel – HR Adviseur bij NEH

Voor deze editie ‘De Week Van’ een ‘live’ interview bij NEH in Leusden met Itske Bötzel.
Op 1 januari 2006 is Itske als full time Managementassistente begonnen. NEH zat toen nog in het oude pand. Ze was pas de 16de werknemer van NEH, het was toen nog een kleine club enthousiastelingen.

Itske vertelt: “Mijn voorgangster was al weg, dus ik moest zelf een heleboel uitzoeken. Daardoor heb ik wel snel veel geleerd, want alles wat je zelf ontdekt, onthoud je beter, zeg maar.”

10-05-2021

Lees meer »

De Week Van Jeroen – Manager Service & Support bij NEH

Voor deze editie van ‘De Week Van’ spraken wij Jeroen, Manager Service & Support bij NEH. Jeroen startte in 2014 als Servicedeskmedewerker en groeide door tot manager van diezelfde afdeling. Hoe ziet de week van Jeroen eruit? En hoe verschilt dit ten opzichte van zijn begintijd bij NEH?

03-11-2020

Lees meer »

De Week Van Hennie - Receptioniste bij NEH

Hennie’s werkdagen beginnen meestal hetzelfde, maar zien er naarmate de dag vordert allemaal anders uit. Voor de nieuwe ‘De Week Van’ pakten wij de telefoon en spraken wij met één van de weinige collega’s die in deze coronatijd nog trouw het fort in Leusden bewaakt.

06-05-2020

Lees meer »

De Week Van Manuel - Service & Support medewerker bij NEH

Voor deze editie van ‘De Week Van’ spraken wij Manuel, één van onze Service & Support medewerkers. Manuel is bijna drie jaar in dienst bij NEH en zit momenteel in het traject om door te groeien naar de functie van Service & Support specialist. We vroegen hem wat meer over zijn werkzaamheden en vrije tijd. 

09-01-2020

Lees meer »

De Week Van Manfred - Manager Infrastructuur & Beheer bij NEH

Voor deze editie van ‘De Week Van’ hebben wij gesproken met Manfred, Manager Infrastructuur & Beheer. De man die veel klanten (van naam) zullen herkennen van de onderhoudsberichten die hij per e-mail verstuurt, of als de persoon die meedenkt in oplossingen die het beheerproces en bedrijfsproces van de klant raken.

16-12-2019

Lees meer »

De Week Van Coskun - Incident en Problem Analist bij NEH

Voor de novembereditie van De Week Van gingen wij op zoek naar onze Incident en Problem Analist, Coskun. We vinden hem op zijn vertrouwde plekje bij de Servicedesk. Al pratend belandden we via het koffiezetapparaat in een vergaderruimte waar al snel duidelijk wordt dat Coskun een man van de verdieping is.

06-10-2019

Lees meer »

De Week Van Roy - Netwerkbeheerder bij NEH

Onze alleskunner Roy werkt volgende maand precies zeven jaar bij NEH. Hij begon op de Servicedesk als eerstelijns Servicedeskmedewerker. Binnen één jaar werkte hij zich op naar Support Specialist (tweedelijns). Daarna werd hij Support Engineer en nu heeft hij zijn plek in de organisatie gevonden als Netwerkbeheerder.

07-08-2019

Lees meer »

De Week Van Arjan - Systeembeheerder bij NEH

Arjan werkt nu een halfjaar als Systeembeheerder bij NEH. Voor De Week Van vroegen wij deze technicus het hemd van het lijf. Voordat hij naar NEH kwam, werkte hij in een vergelijkbare functie bij NCCW. Doordat er te veel mensen werkten voor de hoeveelheid werk die er lag, heeft de organisatie besloten om de hele IT-afdeling door NEH over te laten nemen.

10-07-2019

Lees meer »

De Week Van Jan - Senior System Engineer

Voor deze editie gingen wij het gesprek aan met de enthousiaste rot in het vak: Jan. Hij werkt al sinds 1 april 2012 bij NEH, nu dus precies 7 jaar. “NEH was toen een echte familie-familie. Een tussenweg was er niet. Ik denk dat het ook de reden was waarom ik erbij moest. Ik hoorde bij de familie en ik matchte met iedereen”, legt Jan enthousiast uit.

06-05-2019

Lees meer »

De Week Van Evan – System Engineer bij NEH

Voor deze editie gingen we het gesprek aan met Evan. Deze nuchtere ‘Niekarker’ werkt inmiddels alweer 11 jaar bij NEH: “Ik vind het mooi om te zien dat veel mensen hier lang blijven werken. Dat zegt dat meerdere mensen NEH echt een fijne werkgever vinden. Je hebt vrienden om je heen gecreëerd en we staan echt klaar voor elkaar. Dat zegt ook wel echt iets over wie NEH is.”

01-04-2019

Lees meer »

De Week Van Henny - Trots erelid van de "Bende van Vijf"

Voor deze De Week Van gingen we het gesprek aan met trots ‘Bende van Vijf’-lid Henny. Als één van vijf oprichters is Henny al meer dan 21 jaar met hart en ziel betrokken bij NEH en van die passie is nog niets verdwenen: “Ik geniet elke dag en dat meen ik echt.”

04-02-2019

Lees meer »

De Week Van Egon - Projectmanager bij NEH

Deze editie van ‘De Week Van’ staat in het teken van Egon, projectmanager bij NEH met als aanvullende rol change management. Naast het feit dat uit alles blijkt dat we praten met een projectmanager, wordt één ding al snel duidelijk; deze man zit niet graag stil…

28-12-2018

Lees meer »

De Week Van Remy - Systeembeheerder bij NEH

Maandagochtend, de wekker gaat. Tijd om op te staan en je weer klaar te maken voor een nieuwe week. In deze editie van ‘De week van’ spreken we Remy. Een rustige, integere jongen met waardering voor NEH als werkgever.

30-09-2018

Lees meer »

De Week Van Patricia - Receptioniste bij NEH

Wie denkt dat de dames van onze receptie enkel bezoek ontvangen en koffiezetten, heeft het mis. Patricia, één van onze drie receptionistes en al acht jaar werkzaam bij NEH, vertelt over haar variërende werkweek. Ondanks dat Patricia misschien wel de meest aanwezige persoonlijkheid is binnen NEH, is zij ook een stille kracht achter de dagelijkse gang van zaken.

03-08-2018

Lees meer »

De Week Van Wichel - Systeembeheerder bij NEH

We starten de serie met Wichel. Wichel werkt sinds 1 april 2013 bij NEH, waar hij het nog altijd erg naar zijn zin heeft: “Ik krijg enorme waardering van NEH: men gelooft in mij en ik geloof in NEH. Bij NEH kan alles, zolang je zelf de eerste stap zet.” Leuk feitje: “NEH is de derde werkgever waar ik op 1 april ben begonnen.”

02-07-2018

Lees meer »