WoonGenoot kiest met contractverlenging voor stabiliteit en kwaliteit van de dienstverlening door NEH

Gepubliceerd op: 05-08-2019

Nijmegen, 26 juni 2019, tijdens een kennismakingsgesprek met als doel de contracten voor de outsourcing van ICT van WoonGenoot te verlengen kwamen heden en verleden door persoonlijke introducties zomaar bij elkaar. Zaken doen is echt mensenwerk, dat bleek maar weer.

 

Positieve ervaring met blik op doorontwikkeling naar de toekomst

“Wanneer ik de Servicedesk bel, dan word ik écht geholpen”, aldus Kees van Kampen, directeur-bestuurder sinds 16 maart 2017. Hij vervolgt: “Door positieve ervaringen in de afgelopen jaren en de ondersteuning van NEH, die ervoor zorgt dat wij kwaliteit naar onze huurders kunnen overbrengen, hebben wij besloten om deze samenwerking voort te zetten.”

Diensten als Microsoft Office 365, Mobile Device Management en Multifactor Authenticatie zorgen ervoor dat de organisatie plaats- en tijdonafhankelijk kan werken en verder kan met digitaliseren. WoonGenoot is de kleinste corporatie van Nijmegen en dat brengt enige beperkingen en complexiteit met zich mee. Voorheen was Van Kampen directeur-bestuurder bij Vallei Wonen, een volledig gedigitaliseerde corporatie. Deze mogelijkheid laat hij nu ook voor WoonGenoot onderzoeken. De directeur-bestuurder voelt de verantwoordelijkheid voor zijn medewerkers: “Het is mijn plicht om het beste uit mijn mensen te halen.” 

Menselijke maat
Wat op het oog een zakelijke kennismaking leek, leidde naar een gesprek over verleden en heden, waarin veel ‘aha-momenten’ de revue passeerden. Beiden kijken uit naar een prettige voortzetting van deze samenwerking, juist omdat de menselijke maat bij beide organisaties een belangrijk gegeven is. Net als NEH heeft WoonGenoot een missie waarin zij er voor haar klanten is. “Dit maakt ook dat NEH’ers zich betrokken voelen bij WoonGenoot en naast dagelijkse ondersteuning meedenken in de voor WoonGenoot relevante ontwikkelingen” aldus NEH directeur Jan Pieter Cleveringa.

WoonGenoot

Als woningcorporatie bouwen, verhuren en beheren ze 1.550 woningen in Nijmegen. WoonGenoot zorgt voor passende, betaalbare en toekomstbestendige woningen in goed functionerende wijken, in combinatie met goede zorg. Ze werken graag samen met maatschappelijke organisaties zoals zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten én natuurlijk de bewoners zelf. Altijd in een gezonde balans tussen sociaal belang en verantwoord ondernemerschap.

NEH

NEH is een gestaag groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in het outsourcen binnen de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Met mensgerichte ondersteuning van toetsenbord tot applicatie blinkt NEH uit in het ontzorgen van haar eindgebruikers.