Woonconcept en NEH in de wolken met elkaar

Gepubliceerd op: 28-11-2019

Op 31 oktober 2019 hebben Woonconcept en NEH officieel de krachten gebundeld. En dat werd gevierd met alle betrokken medewerkers én taart. Elke Germers, manager Ondersteuning & ICT vertelt: “Samenwerken begint voor mij met het persoonlijke contact”.

Begin 2019 ging Woonconcept op zoek naar dé samenwerkingspartner om de ICT-inrichting te professionaliseren en zelf alleen nog regie te voeren. “Doordat we bepaalde zaken uitbesteden, houden we meer tijd en geld over om te werken aan ons ultieme doel: Alle bewoners trots op hun thuis”, vertelt een blije Elke. “We hebben de zoektocht naar de juiste partner zorgvuldig aangepakt. Het gaat niet alleen om veel geld, maar het is ook een flinke stap voor ons om deze zaken uit te besteden. Daarom zochten we een ICT-partner die niet alleen goed is, maar ons ook goed aanvoelt.

Duidelijk en persoonlijk

“Ons team was unaniem op zowel de beantwoording op papier als de presentaties”, zo vervolgt Elke. “NEH voelde meteen veilig en vertrouwd. Het leek alsof we al jaren met elkaar samenwerken. Bijzonder zo goed als ze ons hebben aangevoeld. Fijn ook dat alles in duidelijke taal verteld wordt. Dit viel met name bij de collega’s die niet dagelijks met techniek te maken hebben, heel erg goed.” vult Riëlle Addinga, project- en contractmanager aan 

“Woonconcept is een heel erg gedreven organisatie met heel veel ambitie en deze samenwerking gaat hun daarbij enorm helpen” aldus Jan Pieter Cleveringa, directeur NEH Shared Services. “De kracht van de samenwerking tussen cegeka-dsa en NEH is zo sterk, dat draagt bij aan het optimaal laten werken tussen de systemen. “We zijn nog niet eens begonnen en worden nu al ontzorgd. Met deze samenwerking kunnen wij de focus eindelijk verleggen, weg van de systemen en op naar meer digitale ontwikkelingen voor onze bewoners en collega’s. Zo leveren we een waardevolle bijdrage aan ons gewaagd doel ” aldus Elke.

Over Woonconcept

Woonconcept maakt een woning bereikbaar voor wie dat nodig heeft. Woonconcept verhuurt en beheert sociale huurwoningen in Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Dat doen zij met ruim 110 medewerkers en (sociale) partners. Met als gewaagd doel: Alle bewoners zijn trots op hun thuis.

Over NEH Shared Services: wij scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen

NEH Shared Services is een gestaag groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in het outsourcen binnen de woningcorporatiebranche. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat medewerkers van onze klanten altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Met mensgerichte ondersteuning van toetsenbord tot applicatie is NEH niet alleen innovatief binnen de sector maar blinkt NEH uit in het ontzorgen van haar klanten.