VOOR DE 9e KEER OP RIJ IS NEH EEN TROTSE WINNAAR VAN DE ‘FD GAZELLE AWARD’!

Gepubliceerd op: 23-11-2021

Onlangs kregen wij het nieuws dat NEH Shared Services B.V. één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de ‘regio Oost’ en ‘categorie groot’ is. Daarmee is NEH FD Gazelle 2021 winnaar. Voor het negende jaar in successie mag NEH deze fraaie award in ontvangst nemen.

De winnaars van FD Gazellen 2021
De fysieke prijsuitreiking voor alle FD Gazellen 2021 vindt plaats op donderdag 25 november a.s. in Theater Amsterdam. De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Bij de feestelijke uitreiking worden tevens de allersnelste groeiers per regio bekendgemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieel Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen, is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2018-2020), waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

De regio-indeling
regio Noord (Friesland, Groningen en Drenthe);
regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland);
regio Zuid (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg);
regio West (Noord- en Zuid-Holland en Flevoland).

De verdeling in omzetklasse
omzetklasse klein: € 250.000 tot € 2 mln.;
omzetklasse middelgroot: € 2 mln. tot € 10 mln.;
omzetklasse groot: € 10 mln. of meer.

Bij de indeling naar omzetklasse wordt uitgegaan van de omzet over 2018. Reden hiervoor is dat de omzet in het eerste jaar van de onderzochte periode, de basis is van de omzetgroei.

Dankzij onze (woningcorporatie) klanten, partners én vooral ook de enorme inzet van alle NEH medewerkers heeft NEH deze award wederom in de wacht gesleept!

Iedere dag zetten we ons in voor veilige en betrouwbare ICT, zodat onze klanten hun werk kunnen doen - waar en wanneer ze willen en vanaf elk device. We scheppen er plezier in anderen te ontzorgen én door de mens centraal te stellen. Zo zijn we met elkaar succesvol.

Over NEH Shared Services
NEH, uit Leusden, is sinds 2004 gespecialiseerd - en is inmiddels marktleider - in het outsourcen van kantoorautomatisering van woningcorporaties. Met diensten als kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat medewerkers van onze corporaties altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken.

Vernieuwend, proactief en vooroplopend op het gebied van informatiebeveiliging en gebruikersadoptie. Daardoor hebben ruim 70 corporaties hun ICT in zijn geheel bij NEH ondergebracht waarbij visie op - en invoering van de moderne werkplek met moderne middelen als Microsoft Office 365, Teams en SharePoint onderscheidend zijn.