Volg jij NEH ook op LinkedIn?

Gepubliceerd op: 14-02-2022

Wist je dat je NEH ook kunt volgen op LinkedIn?
NEH wil graag jouw kennispartner zijn in de woningcorporatiebranche. Benieuwd naar onze slimme oplossingen? We delen doorlopend ontwikkelingen in de corporatiesector via LinkedIn. Dit kunnen actuele kennisitems zijn, maar ook aankondigingen van workshops/webinars, door NEH behaalde certificeringen, nieuwe software functionaliteiten, nieuwe hardware (denk aan de Microsoft Hub en Surface devices) etc.

Directeuren, bestuurders, managers en medewerkers Bedrijfsvoering, Informatisering & Automatisering, Financiën, ICT, Wonen, Communicatie en Onderhoud/Vastgoed etc. weten NEH te vinden, ook online. Zo wordt de NEH website geregeld geraadpleegd om te zien wat we kunnen betekenen qua dienstverlening. Maar ook voor nieuwsitems of voor het downloaden van folders als eerste stap voor een goede oriëntatie.

Volg onze LinkedIn pagina als je (branche gerelateerde) kennis wilt opdoen / efficiënter wilt werken / geld wilt besparen. Dat wil iedereen, jij toch ook?!

Volg jij NEH nog niet? Klik dan vooral snel hier en wees zo als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen bij NEH en in de corporatiesector. Deel de link vooral ook met je collega’s.