Servicedesk in 2021, sneller de gewenste service voor jou

Gepubliceerd op: 10-02-2021

De NEH Servicedesk is hét aanspreekpunt voor werknemers van onze klanten. Dagelijks wordt hier met veel plezier gewerkt aan het ontzorgen van eindgebruikers. En dit gaat steeds verder. Met nieuwe vormen van communicatie worden de lijnen korter gemaakt en de oplossingen sneller aangereikt.

Zelf, snel, makkelijk en veilig je wachtwoord resetten
Eén van de veelvoorkomende vragen bij de Servicedesk is het resetten van een wachtwoord. Dit kan zijn omdat deze is vergeten na een verplichte wijziging, druk weekend of lange vakantie. Gelukkig is het mogelijk om snel weer aan de slag te gaan met Self Service Password Reset.

Om gebruik te kunnen maken van Self service Password Reset is het van belang dat een werknemer zich registreert. Dit gebeurt via Microsoft Authenticator. Download de volledige handleiding via je het Topdesk Self Service Portal en zorg dat jouw collega’s bij een vergeten wachtwoord snel weer aan de slag kunnen zonder tussenkomst van de NEH Servicedesk. Veilig, vertrouwd en vooral snel.

TOPdesk Self Service Portal
Soms heeft een melding niet direct spoed. Toch wil je dat de melding opgepakt wordt. Of je wil de status van een melding bekijken. Hiervoor kunnen klanten gebruik maken van het TOPdesk Self Service Portal. Sinds kort is het mogelijk dit portaal te benaderen zonder een aparte login. Eenvoudig, veilig en snel. In het portaal kunnen klanten ook verschillende handleidingen vinden, over hoe je een tweede beeldscherm instelt, je standaard printer aanpast en meer.

WhatsApp en online chat
Eindgebruikers kunnen ook al enige tijd bij de Servicedesk terecht via WhatsApp en Webchat.
Korte “Wie-Wat-Waar vragen” en eenvoudig verzoeken worden via deze kanalen direct beantwoord.
Is een vraag of verzoek niet direct te beantwoorden? Dan wordt alsnog telefonisch contact opgenomen.

Voor WhatsApp moet een eindgebruiker 033 4343 085 toevoegen aan zijn of haar contacten. Met behulp van deze link (op je mobiel) "WhatsApp toevoegen" klik je eenvoudig door naar WhatsApp. 

De webchat is beschikbaar via het TOPdesk Self Service Portal, hier kun je chatten met één van de collega’s van de Servicedesk.