Security awareness Starterspakket

Gepubliceerd op: 13-07-2021

Vind jij security ook belangrijk? Wil je weten hoe NEH op een goede manier kennis en inzicht van medewerkers over veiligheid in kaart kan brengen?
Met een Security awareness Starterspakket zet je de eerste stap richting bewustwording en gedragsverandering binnen de organisatie. Zo krijgt de organisatie meer inzicht in de kennis en vaardigheden van de medewerkers én brengt het ook in kaart hoe kwetsbaar zij is. Het Security awareness Starterspakket zorgt ervoor dat je inziet welke stappen je moet zetten om de organisatie weerbaarder te maken tegen datadiefstal en -verlies.

Security awareness nulmeting
Met een Security awareness nulmeting wordt het belang van een krachtig security awareness opleidingstraject direct duidelijk. Deelnemers worden over verschillende onderwerpen bevraagd naar hun huidige kennis en gedrag. Het creëert draagvlak om gemotiveerd aan een vervolgtraject deel te nemen. De Security awareness nulmeting is in begrijpelijke taal en daardoor geschikt voor elk kennisniveau. Het daagt iedereen uit om over de onderwerpen na te denken en mogelijk direct actie te ondernemen.

Phishing simulatie
BeveiligMij.nl onderzoekt de alertheid op phishing bij de medewerkers van de organisatie. Dit doen we door een eenmalige Phishing simulatie uit te voeren. Doel van de gesimuleerde phishing aanval is om het bewustzijnsniveau van medewerkers te testen. Zijn ze alert op phishing? En wat is het effect op de organisatie van een dergelijke aanval? Vaak een echte ‘eyeopener’, voor alle betrokkenen!

Het Security awareness Starterspakket wordt binnen vier weken doorlopen en afgerond met een evaluatie- en adviesgesprek online of op locatie. Ook de resultaten van de Security awareness Nulmeting en Phishing simulatie worden hierin meegenomen.

Prijzen Security awareness starterspakket

Aantal deelnemers

Nulmeting

Phishing simulatie

Totaalprijs*

< 100

1

1

€ 599,00

* Boven de honderd deelnemers € 3,- per extra gebruiker.

Nulmeting
De beste start voor een veilige organisatie is door het kennisniveau en gedrag van de medewerkers in kaart te brengen. Met een Security awareness nulmeting wordt het belang van een krachtig security awareness opleidingstraject direct duidelijk. Deelnemers worden over verschillende onderwerpen bevraagd naar hun huidige kennis en gedrag. Het creëert draagvlak om gemotiveerd aan een vervolgtraject deel te nemen.

Bij de start krijgen deelnemers een uitnodiging voor de BeveiligMij.nl leeromgeving en kunnen zij in ongeveer tien minuten de Security awareness nulmeting doorlopen. Zo maken zij ook direct kennis met het leerplatform en de leermethodiek van BeveiligMij.nl.

Representatieve nulmeting
Voor een representatieve nulmeting is het raadzaam om alle medewerkers te betrekken, van receptioniste tot directeur. De Security awareness nulmeting is in begrijpelijke taal en daardoor geschikt voor elk kennisniveau. Het daagt iedereen uit om over de onderwerpen na te denken en mogelijk direct actie te ondernemen.

Na vier weken zal BeveiligMij.nl de rapportage opmaken en desgewenst op locatie aan directie en beslissers presenteren.

Deelname anoniem
Belangrijk om te weten: deze rapportage is volledig anoniem. Dit wordt van tevoren ook aan de deelnemers gemeld, zodat zij naar alle eerlijkheid de nulmeting kunnen doorlopen.

Kenmerken

 • Bedrijfsbreed inzetbaar voor ieder kennisniveau;
 • Geeft inzicht in huidige kennisniveau en gedrag;
 • Volledig anoniem;
 • Ondersteunt ook mobiele apparaten;
 • Inclusief eindrapportage en presentatie op locatie;
 • Vier weken doorlooptijd van start tot eindrapportage.

Phishing simulatie
Een phishing mail versturen is een van de meest effectieve vormen van cybercrime. Maar liefst 91% van alle datalekken is het resultaat van social engineering activiteiten, waarvan phishing hierin de bekendste is. Cybercriminelen weten precies hoe kwetsbaar medewerkers zijn, en wanneer. Deze kennis misbruiken zij om toegang te krijgen tot bedrijfsdata of door malware, zoals ransomware, op netwerken te plaatsen.

Hoe alert zijn medewerkers nu echt?
BeveiligMij.nl onderzoekt de alertheid op phishing bij de medewerkers van de organisatie. Dit gebeurt door een eenmalige phishing simulatie uit te voeren. Doel van de gesimuleerde phishing aanvallen is om het bewustzijnsniveau van medewerkers te testen. Zijn ze alert op phishing? En wat is het effect op de organisatie van een dergelijke aanval? Vaak een echte ‘eyeopener’, voor alle betrokkenen!

Heldere rapportage en aanbevelingen
BeveiligMij.nl rapporteert aan de organisatie over de acties van de deelnemers. Het rapport bestaat onder andere uit; het aantal geopende e-mails en het aantal kliks op links in de e-mail.

Kenmerken

 • Phishing simulatie is gebaseerd op de praktijk;
 • Uitleg waaraan de phishing herkend had kunnen worden;
 • Eenmalige test in combinatie met Security awareness Nulmeting;
 • Overzichtelijke rapportage met tips en aanbevelingen;
 • Eenvoudig uit te breiden naar jaarlijks model.

Deze actie is geldig tot 1 september 2021.

Interesse in deze actie? Neem vooral contact met NEH, we informeren je graag.

Tel. 033 4343070 of info@nehgroup.com.