Plavei stapt over naar outsourcingspecialist NEH Shared Services uit Leusden

Gepubliceerd op: 30-07-2019

Op een zonnige dinsdag 25 juni 2019 stond de ondertekening van de outsourcingsovereenkomst met Plavei gepland. Het moment om de handtekening te zetten, viel gelijk met de lunch. Een goed excuus om er meteen een barbecue aan vast te knopen en breder kennis te maken met andere NEH collega’s.

Aansprekende cultuur leidt tot keuze

Plavei heeft besloten om haar geoutsourcete ICT naar NEH te verplaatsen. “Het innovatieve karakter, de duidelijke dienstverlening en de aansprekende cultuur van NEH waren voor de woningcorporatie de doorslaggevende factor”, aldus de directeur-bestuurder, Arjan ter Bogt. Hij vult aan: “Binnen de projectgroep is van te voren goed nagedacht over de wensen van Plavei. Wij willen ontzorgd worden en NEH gaf ons het gevoel dit te kunnen doen. NEH voelt als een familiebedrijf.”

Rudie Eskes is projectcoördinator I&A bij Plavei en beaamt dit: “Wij willen ontzorgd worden en NEH gaf ons het gevoel dit te kunnen doen. Daarnaast voldeed NEH het beste aan de door Plavei uitgevraagde doelstellingen tijdens de aanbesteding. De aanbesteding was een afgeleide van het prestatie-inkoop (BVP). Plavei heeft er bewust voor gekozen om niet op de stoel van de expert te gaan zitten, maar de expert juist de ruimte te geven om een aanbieding te schrijven die voldoet aan de doelstellingen van Plavei. NEH komt met kant-en-klare oplossingen die we zelf niet kunnen of willen bedenken en is NEH erg vernieuwend.

Jasper Helming, financieel beheerder bij Plavei beaamt: “Jan Pieter vroeg wat onderscheidend was? NEH kwam met vier man sterk op de eerste presentatie. Dit gaf direct een professionele indruk. Daarnaast leverde NEH een offerte aan waarin direct duidelijk stond dat er goed begrepen was wat Plavei vroeg. NEH stelde de juiste vragen.” “Tijdens de interviews in de aanbestedingsprocedure hebben we NEH als onderscheidend ervaren. We voelden direct een fijne klik. Die klik is vandaag alleen maar meer bevestigd, aldus Andrea Huidink, leidinggevende coach bij Plavei.

Meedenken

“Ik ben tevreden wanneer alle dagelijkse problemen meteen worden opgelost”, grapt Arjan. Jasper legt uit dat het fijn is wanneer een organisatie met je meedenkt: “Stel de juiste vragen, zodat we elkaar snel begrijpen. Het is fijn dat jullie ons attent maken op bijvoorbeeld de Surface Hub. Met dergelijke technieken kunnen we in de toekomst wellicht effectiever werken.”

Over Plavei

Plavei is een organisatie met circa 45 medewerkers en ruim 4.000 woningen, voornamelijk in de gemeente Montferland. De visie van Plavei is het bieden van betaalbaar en plezierig wonen in een duurzame, kansrijke en leefbare omgeving, nu en in de toekomst. Dit bereiken ze door een efficiënte en transparante bedrijfsvoering en goede samenwerking. Plavei stelt de woonbehoeften van haar klanten centraal en biedt daarbij een goede basis dienstverlening.

Over NEH

NEH is als ICT-dienstverlener onafhankelijk marktleider in het outsourcen van woningcorporaties en zorginstellingen naar de Cloud. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud, zorgt NEH dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Met mensgerichte ondersteuning van toetsenbord tot applicatie blinkt NEH uit in het ontzorgen van haar eindgebruikers.