Oosterpoort gaat duurzame relatie aan met NEH

Gepubliceerd op: 28-01-2021

Na een gedegen selectietraject hebben Oosterpoort uit Groesbeek en NEH Shared Services uit Leusden de start van een duurzame relatie bekrachtigd met het ondertekenen van hun overeenkomst. Langdurige samenwerkingen zijn van belang voor Oosterpoort, die geven vertrouwen en continuïteit. Het gaat hierbij verder dan het opstellen van een contract, hier denk je van te voren goed over na.

Eugene Janssen, directeur-bestuurder van Oosterpoort, geeft aan: “het is toch wel een hele stap voor ons. Jullie kennis van de sector en onze processen zijn mede bepalend geweest voor onze keuze voor NEH. En we gaan uit van een langdurige samenwerking, al werkend vinden we de samenwerking die bij ons past.”

Erik Rijpkema vult aan: “we willen ontzorgd worden en af en toe op jullie kunnen leunen. Tijdens  de gesprekken heeft dat ons goede gevoel versterkt. Jullie diepgaande kennis van Microsoft365 was overtuigend tijdens de selectie. De focus van NEH op security en bijbehorende certificeringen helpen zeker ook. Je merkt dat de accountants toch op een heel andere manier binnenlopen en meer vragen gaan stellen.”

Henk Gerrits, ICT Adviseur bij Oosterpoort geeft aan: “de wereld verandert erg snel. We zijn nu met een inhaalslag bezig. Iedereen heeft thuis wel een laptop met de goedkoopste Microsoft licenties maar de invoering van bijvoorbeeld SharePoint en een nieuw DMS gaat ons verder brengen.”

Jan Pieter Cleveringa, directeur bij NEH en Ben van Schaik als technical consultant en Microsoft specialist bevestigen de fit. “Tijdens het selectietraject bleek al dat Oosterpoort met een aantal vraagtekens zat waar we veel ervaring mee hebben en waar we makkelijk antwoord op konden geven”, aldus Jan Pieter.

 

Over Oosterpoort                                                                                                                                             

Organisatie

Oosterpoort is een woningcorporatie die zorgt voor prettig en betaalbaar wonen voor mensen die hier niet zelf voor kunnen zorgen. Want een fijn huis in een prettige woonomgeving zijn basisvoorwaarden om actief te kunnen deelnemen aan de samenleving. 

Klant centraal

Wij verhuren en beheren vijfduizend woningen in de gemeenten Berg en Dal en Heumen. Bij alles wat we doen, staan onze klanten centraal. We zorgen voor passende woningen en een fijne woonomgeving voor iedereen. We kijken hierbij naar een woning die past bij het inkomen van de huurder. Ook hebben wij woningen die geschikt zijn voor ouderen of mensen die zorg nodig hebben. En zorgen we samen met de gemeenten voor passende woningen en woonomgevingen voor vluchtelingen met een verblijfsstatus (statushouders). 

Samenwerking

Samen met onze partners maken we ons sterk voor de beschikbaarheid van voldoende goede en betaalbare woningen in een fijne woonomgeving. Wij werken samen met onder andere gemeenten, onze huurdersbelangenvereniging, zorgorganisaties en welzijnswerk.

Over NEH

NEH is een gestaag groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden en sinds 2004 gespecialiseerd in het outsourcen binnen de woningcorporatiebranche. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat medewerkers van onze klanten altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Ruim 60 corporaties hebben hun ICT in zijn geheel bij NEH ondergebracht waarbij visie op – en invoering van de moderne werkplek met moderne middelen als Microsoft Office 365, Teams en SharePoint onderscheidend zijn.