Online webinar: De moderne werkplek, het vervolg…

Gepubliceerd op: 06-05-2020

De moderne werkplek is voor veel thuiswerkers momenteel een hot item. Teams is massaal ingevlogen. Alleen, hoe zorg je er nu voor dat je ook veilig en efficiënt aan de slag kunt? 

Vanuit welke visie doe je dat? Hoe ziet deze ideale werkplek eruit en met welke tools werk je? Hoe neem je gebruikers mee in de verandering? Tijdens CorporatieGids LIVE Online op 12 mei om 12:00 uur leggen onze consultants je haarfijn uit hoe NEH dit voor jouw organisatie kan realiseren.


De veilige werkplek 

De meesten van jullie zijn waarschijnlijk al een tijdje in een zelf geïmproviseerde werkplek aan de slag. Denk jij ook na over de veiligheid van alle thuiswerkapplicaties en is er een beleid in jouw organisatie over het delen van bestanden met externen? Tijdens onze kennissessie lichten wij een aantal veilige applicaties uit en zullen wij laten zien hoe je e-mails en documenten beveiligd kunt delen. 


Adoptieplan 

Dan ben jij veilig en efficiënt aan de slag, maar hoe krijg je alle collega’s mee? Ook hier willen wij jou graag adviseren. Je hebt natuurlijk altijd de collega’s die net wat meer uitleg vragen, maar graag (of soms wat minder graag) mee willen met alle veranderingen. Hier hebben wij een ‘Adopieplan’ voor bedacht. Wij leggen uit hoe alle stappen van dit plan werken en hoe wij jou daarbij kunnen ondersteunen. 

In deze interactieve kennissessie kun je ons ook vragen stellen over jouw huidige situatie. Wij denken graag ter plekke met je mee. Heb je na afloop van de sessie behoefte aan meer verdieping? Dan kun je bij een van onze consultants terecht voor een strategische sessie. 


Wil je bij deze kennissessie van NEH aanwezig zijn?  

Als corporatiemedewerker kun je dit online evenement gratis bijwonen. Meld je aan via CorporatieGids LIVE Online en bekijk onze kennissessie om 12:00 uur.