Nog één week: NEH Webinar tijdens 10e editie CorporatiePlein

Gepubliceerd op: 18-09-2020

Op donderdag 24 september is de 10e editie van het CorporatiePlein. Een speciale dit keer, omdat het een hybride evenement is. Zowel online als offline vinden ontmoetingen, kennissessies en speeddates plaats. Patrick de Lanoy, Technical Consultant bij NEH, verzorgt om 10:00 en 14:00 uur een webinar: De nieuwe NEH Online Werkplek voor al jouw collega’s.

We gebruiken steeds meer middelen als Microsoft Teams en Office 365. NEH innoveert verder en heeft samen met Workspace365 de nieuwe NEH Online Werkplek gecreëerd. Een online omgeving waar corporatiemedewerkers nog makkelijker en efficiënter kunnen werken. Patrick showt deze nieuwe manier van werkenlegt uit hoe je collega’s meeneemt in deze veranderende wereld en welke trainingen NEH hierin verzorgt. 


Speeddatecarrousel
 

Via de speeddatecarrousel worden bezoekers en exposanten random aan elkaar gekoppeld in een videogesprek van drie minutenAndré Groen, Manager Sales, staat om 11:00, 12:00, 14:30 en 15:30 uur paraat om te netwerken en jou met een brandende vraag verder te helpen. Het is een echte speeddate, dus bedenk goed waar jij antwoord op zou willen hebben. 


De spreker
 

Patrick werkt dagelijkse met verschillende Office 365 diensten; van Exchange en OneDrive, tot Teams, SharePoint en YammerHij ziet een toenemende behoefte ontstaan naar meer informatie over de mogelijkheden, optimale inzet en het praktische gebruik van de verschillende applicaties. Dus naast dat Patrick betrokken is bij het implementeren van Office 365 bij klanten, geeft hij nu zelf ook veel uitleg, trainingen en workshops hierover. Patrick is een gecertificeerd Microsoft trainer. Zo geeft hij regelmatig - voor de komst van corona - Microsoft Discover Workshops voor klanten op Schiphol. 


Pleinplanner
 

CorporatiePlein is dé Online Dag van de Woningcorporatie. Normaal gesproken komt de sector jaarlijks op het plein in Expo Houten bijeen. Dit jaar doen ze dat even anders. Plan je pleinbezoek alvast in en reserveer een plekje voor bij ons webinar!