NEH weer een klasse apart op drukbezocht CorporatiePlein

Gepubliceerd op: 01-10-2019

De bezoekers voor het CorporatiePlein snelden zich naar binnen, niet omdat het buiten zo hard regende, maar omdat de koffie bij NEH altijd zo lekker is na een lange reis. Bij binnenkomst werden zij hartelijk ontvangen door onze enthousiaste NEH crew. 

Naast heerlijke koffie, een goed gesprek, elk uur een kennissessie en tussen de middag de vertrouwde Indonesische saté. Voor terugkerende bezoekers is dit een bekend fenomeen.

Drukbezochte kennissessies

Drie kennissessies, die zich in de middag herhaalden, zaten helemaal vol. Waar wij rekenden op kleine en intieme gesprekken, moest er zelfs extra geluidsversterking komen. Stefan Vogelaar, Manager Consultancy & Engineering Consultancy, sprak over de ICT-transformatie van Woonservice Meander, gaf een demosessie van de nieuwste Microsoft applicaties en vertelde over de moderne werkplek met Kantoorautomatisering in de Cloud, (Mobile) Device Management en Databescherming.

“Jullie zijn altijd betrokken, dat siert NEH. De betrokkenheid zie je ook weer op deze beurs”, zegt een bezoeker in een gesprek met een van de accountmanagers. Na het drinken van een kopje koffie bij de koffiebar en het voeren van een goed gesprek, mochten bezoekers aan het Rad van Fortuin draaien om kans te maken op een hippe gadget. De één verliet stand 47 met de nieuwste NEH earpods, de ander ging naar huis met een draadloze oplader of een handige USB-pas.

Saté van NEH

Om 12:00 uur kon iedereen genieten van een heerlijke saté verzorgd door Kraton uit Leusden. Drie kwartier later waren alle 510 sateetjes erdoorheen. Een bezoeker legt uit: “Bijzonder om te zien hoe jullie écht een begrip zijn geworden, zo weet iedereen van het bestaan van de saté van NEH.” Naast de saté waren ook de beurstasjes niet aan te slepen. Om 13:00 uur waren alle tasjes uitgedeeld en moesten we zelfs bezoekers teleurstellen. 

De aanwezige Engineers en Consultants waren de gehele dag achter de Surface Bar te vinden. Alle Surfaces stonden hier uitgestald om de gemakken, snelheid en looks te showen. Op de Microsoft Surface Hub 2S werden de plenaire kennissessies gepresenteerd. Na afloop werd er champagne opgedronken, om de dag gezamenlijk af te sluiten.

Meer informatie ligt voor je klaar

Hebben wij elkaar gemist tijdens het CorporatiePlein? Of wil je meer informatie over de oplossingen waarmee NEH op het CorporatiePlein te vinden was? Maak dit kenbaar via marketing@nehgroup.com. Met plezier sturen we één en ander toe.