NEH viert haar 25-jarig jubileum op 7 september!

Gepubliceerd op: 01-09-2022

Op 1 september 2022 bestaat NEH 25 jaar. Daarom organiseren wij voor onze klanten, relaties en partners een dag, die in het teken zal staan van security. Door de recente hacks in de corporatiesector staat security inmiddels hoog op de directieagenda bij veel woningcorporaties. Als de directie van NEH de dag heeft geopend, komen maar liefst vier inspirerende sprekers aan bod, die allemaal gerelateerd zijn aan het hoofdonderwerp (cyber)security.

Nog niet aangemeld? Doe dat dan vooral snel, want deze dag wíl en mág je niet missen!

Reserveer woensdag 7 september van 10:00 - 16:00 uur in je agenda. De locatie is het imposante AFAS Theater, Inspiratielaan 3 te Leusden.

Onderstaand tref je het programma van de dag met de inspirerende sprekers en hun relevante, boeiende onderwerpen.

 

09:30 uur    
Inloop, ontvangst met koffie, thee en lekkers

10:00 uur    
Dagopening Jan Pieter Cleveringa en Stefan Vogelaar (Directie NEH Group)

10:15 uur    
Spreker Pim Takkenberg (Directeur cyber security bij Northwave). Hoe gaan hackers te werk en hoe kun je je daarop voorbereiden?

11.15 uur    
Pauze

11:40 uur    
Spreker Margriet Sitskoorn (Hoogleraar in de Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg met expertise op het vlak van de wisselwerking tussen omgeving, hersenen en gedrag). Wat doen deze bedreigingen met mensen en hoe kunnen we daarmee omgaan?

12:40 uur    
Lunch AFAS restaurant en ruime gelegenheid tot netwerken

13:45 uur    
Spreker Peter van Uhm (Voormalig Commandant der Strijdkrachten). Crisismanagement en de rol van leiders

14:45 uur    
Pauze

15:00 uur
Spreker Marco Gianotten (Oprichter & Directeur onderzoeks- en adviesbureau Giarte). Waar gaat de wereld van IT, outsourcing en klantbeleving naar toe?

16:00 uur    
Netwerken, napraten en borrelen in de foyer van het AFAS Theater

 

Het gaat voor ons allemaal een onvergetelijke dag worden en we kijken dan ook met veel plezier uit naar jouw komst. Dus meld je vooral aan als je dit nog niet hebt gedaan! We zien je graag op 7 september in Leusden!