NEH Online Werkplek: het vertrekpunt voor alle werkzaamheden

Gepubliceerd op: 01-09-2020

Tijdens CorporatiePlein Online, op donderdag 24 september, verzorgt NEH tweemaal een webinar dat jij niet wil missen. Om 10:00 en 14:00 uur vertellen wij je namelijk alles over de nieuwe NEH Online Werkplek. Deze geldt als de nieuwe standaard voor de digitale werkplek van corporaties.

Voor medewerkers van corporaties voelt de stroom aan informatie die op ze afkomt soms als oneindig. Naast websites die zij uit interesse bezoeken, hebben ze nog te maken met een intranet van de organisatie, Microsoft Teams en Yammer, verschillende groepsappen én mailboxen. De NEH Online Werkplek brengt al deze nieuws- en informatiestromen samen in één overzichtelijke werkplek. Deze online werkplek is hét vertrekpunt voor alle werkzaamheden.

Met de NEH Online Werkplek bieden wij de nieuwe standaard voor de digitale werkplek van corporaties. Documentmanagement wordt vereenvoudigd door een structuur toe te voegen, waar gebruikers aan gewend zijn. En met slechts één inlog krijgen medewerkers toegang tot bestanden, applicaties en portalen behorende bij zijn of haar rol. Veilig en snel.


Er is nog zoveel meer te vertellen

En daarom organiseren wij de twee webinars tijdens CorporatiePlein Online. Meld je daarom gratis aan voor CorporatiePlein Online en één van onze webinars. Let op: Het aantal plaatsen voor de webinars zijn beperkt, dus wacht niet te lang. 


Meer informatie over de NEH Online Werkplek

Wil je nu alvast meer weten over de NEH Online Werkplek? Lees dan deze pagina en download de flyer.