NEH Klanttevredenheidsonderzoek is weer van start gegaan

Gepubliceerd op: 24-10-2022

Medio oktober is NEH gestart met haar jaarlijkse Klanttevredenheidsonderzoek (KTO). Het belang van ons KTO is ook dit jaar weer groot: enerzijds horen wij graag wat we goed doen in de ogen van onze eindgebruikers, maar nog belangrijker; het KTO vormt de basis voor verbeteringen, die wij in 2023 willen doorvoeren.

“Het NEH Klanttevredenheidsonderzoek is van groot belang voor NEH om de tevredenheid van onze klanten in kaart te brengen. Zo krijgen we goed inzicht in hetgeen waar onze klanten tevreden over zijn en waar klanten mogelijk minder tevreden mee zijn. Dit levert NEH veel relevante informatie op, die we graag gebruiken om zo onze dienstverlening te verbeteren naar onze klanten toe, dus het mes snijdt aan twee kanten.”, aldus Stefan Vogelaar, Algemeen directeur bij NEH.

Opzet van het KTO
Het KTO is vergelijkbaar met die van vorig jaar en bevat dezelfde vragen. Zo krijgen we een goed beeld en kunnen we goed vergelijken ten opzichte van vorig jaar. Medewerkers zullen 4-5 minuten bezig zijn met het invullen en Operationele Contactpersonen zullen circa 7-8 minuten nodig hebben. De onderwerpen die aan bod komen: de ICT-dienstverlening van NEH, de NEH Servicedesk, de verstrekte ICT-middelen door de werkgever, de afdelingen; Business Support, Accountmanagement en Service Level Management en tot slot het systeem TOPdesk.

Externe partner excap
Het KTO wordt uitgevoerd door de externe partij excap. Onze partner excap is hét onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van 'customer experience' en 'employee experience'. Als marktleider zetten zij zich al 17 jaar iedere dag in voor gelukkigere medewerkers en meer tevreden klanten.

Gezamenlijk doel: hoge respons
Om een goed beeld te creëren van de wensen binnen onze woningcorporatieklanten, streven we ook dit jaar weer naar zo hoog mogelijke respons, waarbij 70% de ondergrens is. Hoe hoger de respons, hoe beter het beeld is dat de corporatiemedewerkers weerspiegelt omtrent hun ervaring met NEH. Om het minimale doel van 70% respons te behalen, zouden we het zeer op prijs stellen, als de genodigden deelnemen. Zeker als de operationeel coördinators zijn/haar collega’s aanspoort dit vooral tijdig in te vullen. De deadline is vastgesteld op vrijdag 4 november.

Help ons jou nog beter te helpen door ons klanttevredenheidsonderzoek nu in te vullen en pak de kans om aan te geven wat je plezierig vindt én wat er voor jou beter zou kunnen.