NEH Klanttevredenheidsonderzoek is afgerond

Gepubliceerd op: 23-11-2022

Het jaarlijkse NEH Klanttevredenheidsonderzoek (KTO) is afgerond. Het belang van ons KTO is ook dit jaar weer groot: enerzijds horen wij graag wat we goed doen in de ogen van onze eindgebruikers, maar nog belangrijker; het KTO vormt de basis voor verbeteringen, die wij in 2023 willen doorvoeren.

“Dit levert NEH veel relevante informatie op, die we graag gebruiken om zo onze dienstverlening te verbeteren naar onze klanten toe, dus het mes snijdt aan twee kanten”, aldus Stefan Vogelaar, Algemeen directeur bij NEH.

Onderwerpen
Het KTO was vergelijkbaar met die van vorig jaar, zodat we een goed vergelijk kunnen maken. De onderwerpen die aan bod kwamen: de ICT-dienstverlening van NEH, de NEH Klant & Service afdeling (voorheen Servicedesk), de verstrekte ICT-middelen door de werkgever, de afdelingen; Business Support, Accountmanagement en Service Level Management en tot slot het systeem TOPdesk.

Externe uitvoering
Het KTO is uitgevoerd door excap. Onze ervaren partner excap is hét onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van 'customer experience' en 'employee experience'. Als marktleider zetten zij zich al  ruim 17 jaar iedere dag in voor gelukkigere medewerkers en meer tevreden klanten.

Gezamenlijk doel: hoge respons
Om een goed beeld te creëren van de klantwensen, streefden we ook dit jaar weer naar een hoge respons. Hoe hoger de respons, hoe beter het beeld is dat de eindgebruikers weerspiegelt omtrent hun ervaring met NEH.

Uitkomst
De respons is gestegen ten opzichte van vorig jaar, dus dat is goed om te zien. De data wordt momenteel verwerkt in rapportages op klantniveau en zal begin januari 2023 door partner excap gedeeld worden met ons. Vervolgens zullen wij ons inlezen en per klant de uitkomst bespreken om, indien van toepassing, onze dienstverlening verder te optimaliseren in 2023.