NEH is Microsoft Surface Gold Partner

Gepubliceerd op: 05-04-2021

Microsoft Nederland heeft ongeveer 2.000 Surface resellers en maar 6 Microsoft Surface Gold Partners en NEH is daar 1 van. Een mooie bevestiging van haar status bij Microsoft. NEH heeft in 2020 vele corporatieklanten van MS Surfaces voorzien, waarbij bij grote projecten de Surfaces al kant en klaar werkbaar bij de medewerkers thuis werden afgeleverd.

Een bijkomend voordeel van het effectiever kunnen inkopen, waarbij de devices al kunnen worden voorzien van een bepaalde basisconfiguratie, is dat dit onze klanten gemak en tijdswinst oplevert. Niet achteraf nog van alles moeten aanpassen op (niet door NEH geleverde) devices. De nieuwe Surface gebruiker kan letterlijk na 15 minuten zijn of haar werk doen. 

NEH hanteert een Microsoft first beleid, dat zorgt voor een optimale integratie met de andere Microsoft diensten. Een totale werkplekintegratie met de Microsoft Dock heeft bijvoorbeeld als voordeel, dat hij ook direct oplaadt, iets dat niet alle andere docks doen. NEH biedt een optimale ondersteuning aan, met verschillende modellen om te testen.

Interesse om de Microsoft Surface live te zien en alle mogelijkheden te verkennen?
Neem contact op met NEH en maak alvast een afspraak - met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

 

Als voorproefje hierop kan NEH melden dat binnen afzienbare tijd de nieuwste Microsoft Surface Hub 2S 50" verkrijgbaar zal zijn.
Er komt een Hub bij NEH in Leusden te staan, die ook gebruikt kan worden voor demonstraties.

 

Interesse om de Microsoft Surface Hub 2S live te zien en alle mogelijkheden te verkennen?
Neem contact op met NEH en maak alvast een afspraak - met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.