NEH heeft trotse en tevreden medewerkers met bewezen kennis

Gepubliceerd op: 29-03-2021

De mens staat centraal bij NEH
NEH wil de klant ontzorgen. We hebben hier onze missie van gemaakt en het is binnen onze dienst­verlening hét sleutelwoord. Om dit te waarborgen, organiseert Floreo Training & Coaching geregeld een meerdaagse training klantgerichtheid voor NEH'ers.

De menselijke maat staat bij NEH voorop. Het is dus van belang om persoonlijk contact te maken, ook telefonisch. Interesse in de ander en oprecht willen helpen. Geen technische verhalen, maar je inleven en (samen) tot een oplossing komen. Dus een positief filter en kunnen omgaan met weerstand. De vraag achter de vraag opzoeken. Het is geen kunstje, het zit mede dankzij Floreo in ons DNA.

De trainers van Floreo helpen per sessie 10 medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Met als gevolg dat onze Servicedesk al vele jaren door klanten wordt beoordeeld met een 8!

NEH stelt de mens centraal, stimuleert persoonlijke ontwikkeling en faciliteert studies en cursussen voor haar medewerkers. Hoe mooi is het dan als men ook eigen initiatief ontplooit, de uitdaging aangaat en het harde werken beloond wordt met een certificaat of diploma?

Recent hebben medewerkers, van diverse afdelingen bij NEH, zich verdiept in de verschillende mogelijkheden die Microsoft biedt. De geleerde kennis is beloond met een fraai certificaat, zoals hieronder is weergegeven. Zeker weten dat momenteel andere leergierige medewerkers zich ook kennis eigen maken!

Zo heeft NEH trotse en tevreden medewerkers met bewezen kennis, direct inzetbaar voor onze klanten!