NEH feliciteert Stefan Vogelaar met zijn benoeming tot Directeur Innovatie

Gepubliceerd op: 11-02-2021

Met heel veel plezier maken wij bekend dat onze Stefan Vogelaar in januari 2021 is toegetreden tot de NEH directie als Directeur Innovatie.

Stefan Vogelaar, 33 jaar, getrouwd en vader van twee prachtige dochters is in september 2008 bij NEH begonnen als inhuur servicedeskmedewerker. Later als Manager Servicedesk heeft Stefan deze afdeling doen groeien tot een succesvolle klantgerichte afdeling met in 2015 een klanttevredenheidscijfers van gemiddeld een 8.

De afgelopen vijf jaar heeft Stefan als Manager Consultancy & Engineering met succes de nieuwe visie op de moderne werkplek vormgegeven en samen met het New Business team vele nieuwe klanten mogen verwelkomen.

“Met de komst van Stefan in ons directieteam borgen we enerzijds continuïteit in onze directie en anderzijds geven we innovatie het juiste statuur benodigd voor de verdere groei van NEH. Stefan is een echte aanjager van innovaties zoals Microsoft 365 en Azure diensten, robot proces automatisering (RPA), Bots maar ook in de verdere professionalisering van NEH” aldus Algemeen Directeur Jan Pieter Cleveringa.

“Stefan kent alle processen binnen NEH, hij is daarbij ondernemend, cultuurdrager, zeer klantgericht en hij heeft de juiste visie en mentaliteit om NEH in deze snel veranderende wereld mee te nemen” aldus Operationeel directeur Gerrit Kroes.

“De digitale transformatie waarin ook onze klanten zitten blijft een partner vereisen met een visie op Cloud dienstverlening, kennis van haar klanten en daarin sterk anticipeert. Met veel plezier treed ik dan ook toe tot de directie van NEH” aldus Directeur Innovatie Stefan Vogelaar.