NEH boekt goede resultaten op de afdeling Klant & Service

Gepubliceerd op: 20-02-2023

Vanwege de oplopende achterstand in het aantal meldingen zijn er in februari twee overwerkavonden op de NEH Klant & Service afdeling geweest.

Hierbij heeft iedere Service & Support medewerker, zowel de Specialist als de Support Engineer, zeker 3 uur extra gewerkt per avond om de achterstand in het aantal meldingen te verminderen en zo de klanttevredenheid te verbeteren.

De resultaten zijn boven verwachting. Na deze twee overwerkavonden is het totaal aan openstaande meldingen flink gedaald. Zo hebben we maar liefst 164 meldingen kunnen sluiten en zijn er 366 meldingen geüpdatet en zijn hier vervolgacties op ondernomen. Kortom, een enorme positieve stap voor het verhogen van de klanttevredenheid.

We zijn dan ook tevreden en trots dat een ieder zich hiervoor heeft ingezet. Ook zo zetten we ons in voor de tevredenheid van onze klanten.

Tot slot nog twee tips voor een soepelere doorlooptijd:

  • Om de doorlooptijd van meldingen te verkorten, adviseren wij om incidenten vooral via de TOPdesk Self Service Portal te melden, mits het géén prio melding betreft.
    Hierdoor zijn er minder telefoontjes per dag op de Service & Support afdeling, wat de werkzaamheden aan het oplossen van de lopende meldingen ten goede komt (lees: minder interrupties).
  • Mocht je toch willen bellen, dan graag met een herkenbaar telefoonnummer en niet anoniem bellen, want alleen met een herkenbaar telefoonnummer wordt je snel doorverbonden naar je contactpersoon van jouw NEH Klantteam.