NEH bestaat 24 jaar!

Gepubliceerd op: 02-09-2021

Op 1 september jl. vierden we in bescheiden kring het 24-jarig bestaan van NEH. Op kantoor vierden we dit met heerlijke petit fours, voorzien van een speciaal jubileum logo! Omdat niet iedereen op kantoor kon zijn, hebben we natuurlijk ook aan onze hardwerkende thuiswerkers gedacht, want jubilea en successen vier je immers met elkaar.

1997 - 2021
Na een start met vijf 'founders' op 1 september 1997 werken er bij NEH nu al meer dan honderd medewerkers. Met deze zeer betrokken collega’s ontzorgen wij dagelijks - met veel plezier - onze klanten, waaronder bijna zeventig woningcorporaties. Met onze enorme ervaring en onze natuurlijke drive tot ontdekken en initiëren van vernieuwing onderscheiden wij ons als NEH in de markt.

De menselijke maat
NEH heeft een zeer mensgerichte cultuur met als missie 'Wij scheppen er plezier in anderen te ontzorgen' als anker voor iedereen. Vanuit onze kernwaarden betrokken, betrouwbaar en lef ontzorgen wij onze klanten. Elke dag weer.

Kracht van NEH
De techniek is voor ons een gegeven, onze focus ligt op de mens en dan vooral het ondersteunen van de medewerkers van onze klanten. De kracht van NEH is de inzet van veel (technische) kennis, in combinatie met klantgericht gedrag. Dat is zonder twijfel het effect van de gedragstrainingen die onze medewerkers volgen, naast de vakinhoudelijke trainingen.

24 jaar is mooi, dus we bedanken al onze klanten, partners en medewerkers. Zo kijken we nu al uit naar volgend jaar. Ondertussen gaan we onverminderd door, want we zijn nog lang niet klaar!