Maasvallei verlengt contract weer: “Dienstverlening NEH staat als een huis”

Gepubliceerd op: 24-01-2019

Met een eerste outsourcingscontract in 2008 en verlengingen van dit contract in 2012 en 2015, was de tijd aangebroken voor alweer de vierde overeenkomst tussen Maasvallei uit Maastricht en NEH uit Leusden. Tijdens de contractondertekening keken Alex Meij en Ralph Reisinger, respectievelijk directeur-bestuurder en facilitator bij Maasvallei, tevreden terug op de samenwerking tot nu toe. En natuurlijk kwam ook de toekomst aan bod.

Uitermate tevreden

“Jullie dienstverlening en servicedesk, daar zijn we zeer tevreden over. Dat staat werkelijk als een huis”, vertelt Ralph Reisinger, al sinds jaar en dag operationeel contactpersoon voor NEH bij Maasvallei. Hij vervolgt: “Wat wij fijn vinden om te zien, is dat NEH echt werk maakt van terugkoppelingen die zij krijgt uit haar klanttevredenheidsonderzoeken en uit algemene gesprekken. Dit geeft aan dat onze samenwerking echt een partnerschap is.”

Blijven ontwikkelen

Met Alex Meij, sinds oktober 2018 aangesteld als directeur-bestuurder van de woningcorporatie uit Maastricht, werd tevens gesproken over de toekomst: “Als organisatie moeten we naar mijn idee beoordelen op resultaat. Situationeel leidinggeven zogezegd. Persoonlijk contact is voor ons heel erg belangrijk, opdat je kunt aanvoelen wat de ander nodig heeft. Dit geldt intern, naar huurders toe én richting partijen als NEH. Voor ons gevoel gaat de nieuwe ICT-omgeving ons helpen bij deze interne ontwikkeling.”

Ralph Reisinger vult aan: “Hoe jullie met ons meedenken in de zoektocht naar verdere flexibilisering van de ICT-omgeving. Het persoonlijke contact en meedenken, dat ontzorgt ons als kleine club ook werkelijk. Binnen jullie KA in de Cloud oplossing maken we de overstap van thin clients naar nieuwe hardware, aangevuld met (Mobile) Device Management en multifactor authenticatie. Stappen die ervoor zorgen dat we in onze ontwikkeling als organisatie niet door onze systemen belemmerd worden.”

Afsluitend, “NEH is voor elke woningcorporatie dé partij bij uitstek om trends op het gebied van ICT te volgen en wanneer interessant aan te bieden.”

Over Maasvallei

Maasvallei is een woningcorporatie in Maastricht en heeft ongeveer 4.800 woningen in bezit en beheer. Het grootste deel van deze woningen ligt in Maastricht, met daarnaast enkele woningen in Gulpen, Beek en Eijsden. Maasvallei verhuurt vooral sociale huurwoningen en (studenten)kamers voor mensen in kwetsbare posities of met een bescheiden inkomen.

Over NEH

NEH is een succesvolle, gestaag groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in het outsourcen binnen de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met kantoorautomatisering in de Cloud en andere diensten zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Met mensgerichte ondersteuning van toetsenbord tot applicatie blinkt NEH uit in het ontzorgen van eindgebruikers.