Live workshop: samenwerken in de hybride werkomgeving met de Microsoft Hub

Gepubliceerd op: 14-02-2022

GRATIS LIVE WORKSHOP - Werk jij, net als veel collega’s, deels op kantoor en deels vanuit huis? Dan wil je deze workshop niet missen! In circa 30 minuten vertellen we over de vele mogelijkheden die de Microsoft Hub 2S biedt. De Hub is hét digitale platform om te presenteren, te vergaderen en om samen te werken via het interactieve whiteboard. En dat ongeacht waar iedereen zich bevindt.

Door Covid-19 is thuiswerken onderdeel geworden van de manier van werken en is de hybride werkomgeving ontstaan. Met de Microsoft Hub is het mogelijk om in je vergaderruimte hier eenvoudig en professioneel op in te spelen.

 Maak vergaderingen en presentaties interactiever
Overbrug de fysieke afstand tussen hybride teams en creëer de perfecte vergadering met de Microsoft Surface Hub 2S, een sterke aanvulling voor elke vergaderruimte.

De Hub is voorzien van allerlei handige technische snufjes om interactief via Teams te vergaderen, waarbij iedereen goed zicht- en hoorbaar is, ongeacht of ze nu thuis of op kantoor werken.

 Inhoud workshop

  • Maak vergaderingen en presentaties interactiever en efficiënter
  • Brainstormen en beter samenwerken – ook op afstand!
  • Gebruiksvriendelijk en veilig
  • NEH ontzorgt van A tot Z
  • Zelf aan de slag met de Hub

Interesse om met collega’s de Microsoft Hub 2S 50” live te zien?
Wil jij op hoofdlijnen de mogelijkheden verkennen van de Microsoft Hub en zo de vele voordelen ervaren? Dat kan bij NEH op kantoor in Leusden. Nodig ca. 4 collega’s uit en kom met ons sparren!
Neem contact op met NEH en maak alvast een afspraak - met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.
Telefoonnummer: 033 434 30 70, e-mailadres: info@nehgroup.com.