Live webinar over de moderne werkplek groot succes

Gepubliceerd op: 25-05-2020

Tijdens de eerste, online editie van CorporatieGids LIVE op 12 mei jl. mocht NEH een webinar over ‘De moderne werkplek’ verzorgen.

Een aantal van onze huidige klanten keek enthousiast mee. Ook mochten wij een enkele nieuwe corporaties verwelkomen in onze sessie. Complexe materie begrijpelijk uitleggen is altijd een gezonde uitdaging, zeker als de eerste ontmoeting geheel online plaatsvindt.

Tijdens het webinar ‘De moderne werkplek, het vervolg…’ sprak Stefan Vogelaar, Manager Consultancy & Engineering, over onze visie op de moderne werkplek en de versnelling waarin wij met z’n allen terecht zijn gekomen door de coronacrisis. Bij NEH ondersteunden wij organisaties intensief in tijden van thuiswerken, wanneer veilig data delen prioriteit is en collega’s extra ondersteuning nodig hebben. Zo spraken wij tijdens het webinar onder andere over ons Succesplan, Beleidsplan en Adoptieplan. Wij stonden stil bij de mogelijkheden van de gehele Microsoft 365 suite en de kansen die u heeft om de kroonjuwelen, namelijk uw data, te beschermen. De inhoud van de sessie is enthousiast ontvangen en een aantal deelnemers vroeg naderhand om nog meer verdieping.

Het is toch even anders, een webinar verzorgen óf een presentatie geven. Elkaar niet de hand schudden, in de ogen kijken of na afloop een praatje maken. Ook voor ons was het een sprong in het diepe. Waar normaal gesproken een verzorgde presentatie getoond wordt, worden nu de technische skills en online presentatievaardigheden getest. Ook dit verliep gelukkig gesmeerd! 


De organisatie 

Door de coronamaatregelen was het voor CorporatieMedia niet mogelijk om een fysieke kennisdag te organiseren in Expo Houten. Al snel bedachten zij een goed alternatief: de online editie. Met een recordaantal bezoekers kunnen ook zij terugkijken op een geslaagde dag. 

Wilt u ons webinar in een interactieve presentatie specifiek voor uw corporatie zelf? Wilt u de moderne werkplek ook (verder) invoeren in uw organisatie en kan u wel wat hulp gebruiken? Dat kan! Stuur even een mailtje naar marketing@nehgroup.com en wij nemen contact met u op.