Leusdense Gazellen NEH ICT Solutions en Smartphonehoesjes.nl vinden elkaar op ICT-gebied

Gepubliceerd op: 20-05-2019

Op 23 april 2019 is tijdens een gezellig samenzijn de meerjarenovereenkomst tussen de Leusdense bedrijven Smartphonehoesjes.nl en NEH ondertekend. De samenwerking geeft Marcel Hooft, mede-eigenaar en CEO van de webwinkel, vooral rust. Hij legt uit: “Wij kunnen ons weer focussen op zaken waar wij mee bezig horen te zijn.” En lachend geeft hij toe dat het slapen ‘met een back-up van zijn harde schijf onder zijn kussen’ verleden tijd is.

Groei tot over de grenzen vraagt professionalisering

Jan Pieter Cleveringa, algemeen directeur bij NEH, legt de voordelen van deze samenwerking uit: “Jullie zijn enorm aan het groeien, dat betekent dat je organisatie verandert en de eis van de medewerkers hiermee verandert. Jullie zijn geen kleine club meer.” Smartphonehoesjes.nl richt zich niet alleen op de Nederlandse markt, ook in het buitenland gaan de zaken goed. “Je moet een grote groep mensen kunnen aansturen, ook internationaal en in de professionalisering moet je ICT meegroeien”, vervolgd Jan Pieter.

Jan-Paul Scholten, projectmanager bij Smartphonehoesjes.nl beaamt dit: “Het is belangrijk dat wij een flexibel systeem hebben, waarin we gemakkelijk documenten met elkaar kunnen delen of tegelijk in documenten kunnen samenwerken.” Marcel vult hierop aan: “We moeten veel orders in een korte tijd kunnen verwerken en daarvoor is het essentieel dat ons systeem het altijd doet.”

Persoonlijk contact

De zoektocht naar het juiste bedrijf dat aansluit bij de wensen van Smartphonehoesjes.nl was volgens Scholten een hele opgave. “Wij zoeken persoonlijk contact, zodat we op die manier een vertrouwensrelatie met elkaar kunnen opbouwen. En we zochten een club die bij ons past, zodat we geen nummertje zijn.”

Bijkomend voordeel is dat NEH dichtbij Smartphonehoesjes.nl gelegen ligt. Scholten: “Het is fijn dat jullie, bij wijze van spreken, meteen naar ons toe kunnen rennen.” Hooft lacht en is het hier mee eens: “Een IT-bedrijf moet ons ontzorgen, kritisch met ons meekijken en kansen om verder te ontwikkelen benoemen. Als wij dan geen actie ondernemen, is het ons verhaal.”

“En hierin passen jullie bij ons”, luidt de conclusie waarin beide heren het met elkaar eens zijn. In NEH zien zij de club die bij hen past. Scholten: “Toen we hier de eerste keer kwamen, zag het er al goed uit. Jullie hebben het op orde. Bij de receptie is het netjes geregeld, het welkomstbord is fijn en tijdens de rondleiding zag het er goed uit. Toen hebben we de knoop al doorgehakt.”

Over Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl is de grootste Nederlandse webwinkel voor telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Smartphonehoesjes.nl is in 2011 gestart door Martijn Hooft met als doel om voor iedereen betaalbare telefoonaccessoires op de markt te brengen. Ze hebben maar liefst meer dan 45.000 verschillende producten op voorraad. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige e-commerce organisatie.

Over NEH

NEH is als ICT-dienstverlener onafhankelijk marktleider in het outsourcen van woningcorporaties en zorginstellingen naar de Cloud. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud, zorgt NEH dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Met mensgerichte ondersteuning van toetsenbord tot applicatie blinkt NEH uit in het ontzorgen van haar eindgebruikers.