ISO27001 certificaat weer met 3 jaar verlengd

Gepubliceerd op: 02-11-2020

Op vrijdag 30 oktober is de externe audit afgerond. De maatregelen die zijn genomen op het gebied van informatiebeveiliging en het ISMS zijn weer met een positief resultaat beoordeeld. Met deze verlenging van ISO27001 toont NEH wederom aan dat zij voldoet aan de internationale norm voor informatiebeveiliging.

Bij NEH doen wij er alles aan om de kwaliteit van onze oplossingen en diensten te waarborgen en onze klanten optimale informatiebeveiliging te bieden. Sinds 2015 zijn wij officieel ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd en sinds 2019 is daar de NEN7510 bijgekomen. Het behalen van het NEN7510 certificaat is voor NEH belangrijk omdat onze zorgklanten verwachten dat de persoonlijke gezondheidsinformatie goed beveiligd is.

Informatie is de kern van bedrijfsvoering. De hoeveelheid data groeit nog elk jaar exponentieel en elke organisatie zal zijn databeveiliging goed moeten regelen. De maatschappij stelt steeds strengere eisen aan informatiebeveiliging. Ook rekenen medewerkers, leveranciers en klanten er op dat privacy beschermd wordt en hun persoonlijke en zakelijke gegevens veilig zijn.


Security awareness

In samenwerking met onze partner BeveiligMij bieden wij Security awareness trainingen aan. Security awareness is een proces om het (online) gedrag van mensen te veranderen en wordt niet gecreëerd met een eenmalige training. Benieuwd naar deze training? Op donderdag 12 november organiseren wij een gratis webinar met meer uitleg hierover. Meld je hier aan!