Hoe een gemiste saté op het CorporatiePlein leidt tot een versterkt partnership

Gepubliceerd op: 27-11-2019

Op het CorporatiePlein hebben wij vaak een lekkere snack tussen de middag in de vorm van Indonesische saté. Enigszins beteuterd visten enkele NCCW’ers achter het NEH-saté-net. “Maar de slag was snel gemaakt”, aldus Jan Pieter Cleveringa, directeur van NEH Shared Services. 

“We hebben veel gemeenschappelijke klanten en er vinden veel ICT-vernieuwingen plaats in de sector dus als jullie naar Leusden komen voor een sales meet sales, dan zorgen wij voor verse saté”. 

Dat voorstel was niet tegen dovemans oren gezegd. Afgelopen week toog het Sales en Marketing team van NCCW naar Leusden op voor een zeer geslaagde meeting met de NEH Sales. Tijdens de bijeenkomst werd voor allen duidelijk dat juist NCCW XBIS Online klanten hun voordeel kunnen doen met de invoering van Office365, SharePoint, Teams, Single Sign On met Azure AD en andere moderne middelen, waarmee de vertrouwde BIS informatie dan daarmee op een moderne en zeer gebruikersvriendelijke manier ontsloten worden.

Over en weer werden kansen besproken om klanten verder te helpen naar een moderne werkomgeving. Tien Loedyo Hartono van Kraton Rosbeijer uit Leusden was zo vriendelijk om de grote groep mannen en vrouwen van een heuse nasi rammes maaltijd inclusief saté te voorzien.