Gold Partnership Dell EMC voortgezet

Gepubliceerd op: 06-05-2019

Elk jaar waardeert Dell EMC haar partners voor hun prestaties, ondersteuning en voortdurende toewijding. Half april mocht NEH het verlengde Gold Partnership in de vorm van een certificaat ontvangen.

Gerrit Kroes, Directeur Operations bij NEH, is blij met deze voortzetting: "NEH werkt samen met meer dan 140 partners om haar klanten de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden. Dit betekent dat wij elk jaar hard moeten werken om samenwerkingen als deze voort te kunnen zetten, en zeker als Gold Partner. Voor NEH is het een bevestiging van de kennis over de Dell-producten, hier zijn wij als organisatie dan ook heel erg blij mee" .

Gold Partnership

Door samen te werken met top ICT-organisaties weet Dell EMC hoogwaardige oplossingen voor het MKB en enterprise segment te bieden om flexibeler werken mogelijk te maken. Naast de technische kennis die nodig is om dit Dell-apparatuur op de juiste manier te implementeren, biedt NEH haar klanten ook ontzorging in het beheer hiervan.

Gold partners van Dell EMC hebben met uitgebreide kennis en bekwame middelen in hun aangewezen competentie met succes voltooid. Hiervoor is op 15 april dan ook het Gold Partner certificaat uitgereikt aan NEH.