Giarte onderzoek NEH voortvarend van start

Gepubliceerd op: 28-04-2020

Na drie succesvolle jaren mee te hebben gedaan aan het Giarte Benchmark onderzoek (voorheen Outsourcing Performance), doen wij ook dit jaar weer mee met de benchmarkstudie. De studie is reeds gestart en NEH is verheugd te mogen melden dat onze respons ook dit jaar weer hoog is. 

Het Giarte Benchmark onderzoek is toonaangevend binnen de IT-wereld. Het onderzoekt de kwaliteit van relaties tussen klantorganisaties en hun externe serviceproviders. Omdat bij het welbekende jaarlijkse NEH klanttevredenheidsonderzoek (KTO) alleen de tevredenheid van onze eigen eindgebruikers wordt gemeten, is de Giarte studie een interessante aanvulling. De uitkomsten hiervan zullen namelijk vergelijkbaar zijn met andere serviceproviders in Nederland.  

De afgelopen drie edities waren succesvol voor NEH. Zeker in op het vlak van bereidheid en bekwaamheid werd er gescoord. Veelbelovende en uitdagende cijfers die wij deze editie graag willen evenaren of zelfs verbeteren. De vliegende start op het gebied van respons is hiertoe een mooie aanzet. De uiteindelijke feedback van onze klanten in zowel ons eigen KTO als in de Giarte benchmarkstudie vormen de basis voor het verbeteren en verder optimaliseren van onze dienstverlening.