Giarte klanttevredenheidsonderzoek 2023 gaat van start!

Gepubliceerd op: 02-03-2023

In maart start Giarte met het landelijke klanttevredenheidsonderzoek 2023. Met deze onafhankelijke monitor legt Giarte de tevredenheid van klantorganisaties over de samenwerking met hun IT-bedrijf vast. Dit is een belangrijke graadmeter voor de sector en NEH. Bij deelname, zal hierin worden gevraagd naar jouw mening over de samenwerking met ons.

Voor ons betekent deelname dat we een nauwgezet en objectief beeld krijgen van wat er leeft bij onze klanten. Het is ook ons streven om dit beeld om te zetten in acties ter verbetering van onze dienstverlening aan jullie. Het zal ons dus zeker helpen, wanneer je aan het onderzoek van Giarte wilt meewerken.

Het onderzoek zal vooralsnog medio maart starten. De online vragenlijst zal niet meer dan 10 minuten in beslag zal nemen.

Van Giarte ontvang je als dank voor je deelname een jaarboek met daarin een deel van de onderzoeks­resultaten en word je uitgenodigd voor het jaarevent van Giarte op dinsdag 13 september.

Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons of met Giarte opnemen. De toelichting op het onderzoek van Giarte vind je hier.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking. We kijken uit naar de eindresultaten en hopen op een hoge respons. Vorig jaar was een record respons, dus we zetten hoog in!