Excap en NEH breiden samenwerking uit

Gepubliceerd op: 26-03-2021

Excap voert al jarenlang, naar volle tevredenheid van NEH, de klanttevredenheidsonderzoeken uit onder de medewerkers van alle NEH Shared Services woningcorporatie klanten. Gezien de groei die excap zelf heeft doorgemaakt en de professionaliseringsslag die zij verder wil maken, was ook binnen excap behoefte aan verdere professionele digitalisering van de werkomgeving. 

“Als je al jarenlang de zeer hoge tevredenheid van al die duizenden corporatiemedewerkers ziet, waarom dan niet zelf ook bij NEH aankloppen voor onze eigen IT?” zo heeft Arjen van Hijum, algemeen directeur van excap zichzelf afgevraagd.

Op de vraag wat dit gaat bieden voor excap, antwoordt Arjen: “Microsoft biedt vele opties en mogelijkheden, zeker ook met Microsoft 365. Dataveiligheid is een vereiste, de hybride koppeling voor de medewerkers is essentieel, omdat ze niet allemaal op kantoor werken. NEH staat voor efficiëntie, de consistente hoge kwaliteit en vooral ook de menselijke maat! NEH kan als geen ander een goede persoonlijke service verlenen waarbij de techniek een gegeven is. Het personeel bij excap is daarover zeer tevreden en dat moet zeker zo blijven.”

Jan Pieter Cleveringa, Algemeen directeur bij NEH, bevestigt de goede relatie en geeft aan: “NEH wil excap in staat stellen om altijd ongestoord en veilig je werk te kunnen doen ongeacht of dat thuis, op kantoor, bij de klant of onderweg is”

Arjen haakt hier op aan: “De mate waarin de voorbereiding op en het ondertekenen van het contract is geregeld door NEH, kenmerkt hun focus op kwaliteit en details. De taart en ‘bubbels’ zijn wat mij betreft een goede start van een nóg mooiere samenwerking!”

 

Over excap

Excap (voorheen bekend als Store Support) is hét onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van customer experience en employee experience. Als marktleider zetten wij ons al 16 jaar iedere dag in voor gelukkigere medewerkers en meer tevreden klanten.

Vanuit de dagelijkse missie om inzicht te transformeren naar impact, voert excap dagelijks onderzoek uit (zoals klanttevredenheidsonderzoek, mystery guest onderzoek en customer journey onderzoek) en adviseert zij klanten als NEH, Volkswagen, Ikea en Rabobank.

 

Over NEH

NEH is een gestaag groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden en sinds 2004 gespecialiseerd in het outsourcen van ICT van bedrijven waaronder veel woningcorporaties. Met haar “Microsoft first en security by design” beleid is NEH uitermate succesvol.
Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat medewerkers van onze klanten altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Visie op - en invoering van de moderne werkplek met moderne middelen als Microsoft Office 365, Teams en SharePoint zijn zeker in deze tijd onderscheidend.