Een dubbele upgrade voor Woningstichting Woensdrecht

Gepubliceerd op: 28-09-2020

Een langere samenwerking met Woningstichting Woensdrecht is een feit. De corporatie heeft afgelopen week getekend voor het nieuwe meerjarencontract. De komende tijd gaat NEH de Microsoft servers upgraden mede ten behoeve van de vernieuwde Apps for Enterprise van Microsoft. 

Naast het upgraden van de servers, krijgt Woningstichting Woensdrecht zelf ook een upgrade. Recentelijk is de corporatie begonnen aan het uitbreiden van haar kantoorpand; het woningbezit is gestaag gegroeid en het aantal medewerkers nam toe. De vernieuwing van de servers sluit perfect aan bij deze veranderingen. Binnenkort kunnen alle medewerkers gebruikmaken van 26 uitgebreide Office 365-Apps.


Effectief en efficiënt samenwerken
 

De medewerkers genieten straks van meer vergaderruimtes en verschillende afdelingen krijgen nu elk een eigen kantoor. Ook al zitten zij straks verder uit elkaar, via de cloud werken de verschillende afdelingen alsnog effectief en efficiënt samen. Zo is er vanaf elke werkplek een veilige toegang tot e-mail, documenten, agenda’s en bedrijfsapplicaties. 


Over Woningstichting Woensdrecht
 

Woningstichting Woensdrecht wordt door haar klanten en belanghouders gezien als een betrouwbare corporatie die middenin de samenleving staat. Met een bijzonder oog voor ouderen en mensen die wat extra aandacht nodig hebben. 


Over NEH
 

NEH is een groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in het outsourcen binnen de woningcorporatiebranche. Ruim 60 corporaties hebben hun ICT in zijn geheel bij NEH ondergebracht waarbij visie op – en invoering van de moderne werkplek met middelen als Microsoft Office 365, Teams en SharePoint onderscheidend zijn.