Digitaliseringskoploper Idealis maakt met NEH weer volgende stappen vooruit

Gepubliceerd op: 13-01-2020

Voor Idealis en NEH kan het jaar 2020 niet beter beginnen met de contractondertekening van een nieuwe ICT-samenwerking. Bart van As, directeur-bestuurder van de Wageningse studentenhuisvester, beaamt dit: “In NEH hebben wij een partner gevonden die bij ons past. Dat geeft ons een goed gevoel. We kijken er naar uit om stappen vooruit te maken.”

Innovatie is een belangrijk speerpunt voor Idealis. Door haar klanten zit de corporatie aan de voorkant van veel vernieuwende ontwikkelingen, waardoor zij zelf alles hebben gedigitaliseerd. “Wat wij verwachten van de nieuwe samenwerkingspartner NEH is een partner die ons helpt, ondersteunt en adviseert, maar ook een partner die ons corrigeert,” aldus de directeur-bestuurder. Hij vervolgt: “Onze kantoorautomatisering moet dringend vernieuwd worden om aan te kunnen blijven sluiten bij onze doelgroep.” Martijn Balke, Manager Bedrijfsvoering a.i., voegt toe: “De ICT moet van deze tijd zijn.” “Wij verwachten een prettige samenwerking waarbij het vertrouwen volop aanwezig is. NEH kent veel corporaties en dat zien wij als pluspunt”, voegt Bart toe.

ICT weer op hoog niveau

Idealis kent een hoge medewerkerstevredenheid, door de nauwe onderlinge samenwerking en een goede sfeer. Alleen de ICT schuurde nogal. “Tijdens het selectietraject heeft NEH dat direct als belangrijk speerpunt opgepakt. Wij gaan de gebruikerstevredenheid van de ICT binnen Idealis weer op een hoog niveau krijgen”, aldus Jan Pieter Cleveringa, directeur van NEH Shared Services uit Leusden.

En waarom NEH? “Wat jullie bieden is zo vernieuwend en dat is precies wat we zoeken,” aldus Cosmas Broek, ICT Specialist binnen Idealis. “Wij hebben het gevoel dat we heel veel van jullie Servicedesk kunnen verwachten,” vervolgt Cosmas. “Zeker na ons bezoek aan jullie. De hygiëne factoren klopten tot in de kleinste details en zorgen voor een goed totaalbeeld. Jullie hebben de zaken goed geregeld.”

Idealis volledig over naar de Office365 Cloud

NEH ontzorgt Idealis volledig met de nieuwe moderne werkplek in de Cloud, Microsoft Online Diensten en NEH Device Management voor het beheren en onderhouden van mobiele apparaten. In combinatie met ondersteuning door de servicedesk stelt dit eindgebruikers in staat om productief te zijn, terwijl zakelijke gegevens veilig blijven.

Over Idealis

Idealis is dé studentenhuisvester in Wageningen en Ede. Met ruim 5.600 kamers en appartementen bieden zij studenten en PhD’ers het grootste, meest gevarieerde en betaalbare aanbod in de regio.

Over NEH Shared Services

NEH Shared Services is een gestaag groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in het outsourcen binnen de woningcorporatiebranche. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat medewerkers van onze klanten altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken.