Derde deelname NEH aan Giarte Outsourcing Performance

Gepubliceerd op: 04-02-2019

Na een succesvol debuut in 2017 en mooie uitkomsten in 2018 mét een prachtige score op het gebied van beveiliging, heeft NEH besloten om ook in 2019 weer deel te nemen aan de Outsourcing Performance benchmarkstudie van onderzoeksbureau Giarte.

Waarom Outsourcing Performance?

Giarte doet jaarlijks, met haar Outsourcing Performance studie, onderzoek naar relaties tussen organisaties en hun IT-serviceproviders, met als doel om transparantie te brengen in het functioneren van de complexe wereld van IT-outsourcing. Ervaringskennis wordt vastgelegd en IT-organisaties krijgen advies, zowel aan de kant van vraag als aanbod.

De Outsourcing Performance studie is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend onderzoek in de IT-wereld, waarvan de resultaten worden gepubliceerd in ‘het gele boekje’.

Deelname aan de studie dient NEH ertoe om, naast haar klanttevredenheidsonderzoek, nog meer inzicht te krijgen in de mate van tevredenheid bij haar klanten. Vragen als ’wat doen we goed?’ en ‘wat kan er beter?’, vormen altijd de basis voor het verder verbeteren en optimaliseren van de dienstverlening. Deze vragen laat NEH dan ook graag door haar klanten beantwoorden.

In de komende weken zullen klanten een uitnodiging van Giarte ontvangen om deel te nemen aan het onderzoek. Resultaten van 2018 zijn hier terug te vinden.

Meer informatie over Giarte en de benchmark Outsourcing Performance is daarnaast te vinden op www.giarte.nl.