De Ondernemer: “Met gedragstraining maakt NEH Group het verschil”

Gepubliceerd op: 11-07-2019

De Ondernemer is een platform dat ondernemers online, in print en tijdens events informeert en inspireert. In een interview over ‘Klanten van morgen’ vroegen zij Jan Pieter Cleveringa, algemeen directeur bij NEH, over onze klantgerichtheid.

Deze video is gemaakt door Tele2.

In het interview kwamen vragen aan bod als: ‘Hoe help je je klanten met je meegroeien’, ‘Wat is het voordeel van in de Cloud werken?’ en ‘Hoe zorg je dat je medewerkers de klant centraal stellen?’ De algemeen directeur legt uit hoe wij dit doen bij NEH.

"ICT-bedrijf NEH Group maakt niet alleen het verschil met technologische oplossingen, maar vooral ook met klantgerichtheid. Met dit doel krijgen medewerkers gedragstraining."

De Ondernemer

Het crossmediale platform van De Ondernemer bestaat uit meerdere kanalen. De Ondernemer verzorgt wekelijks een hele pagina vol kennis en inspiratie voor ondernemers in de dagbladen van de Persgroep. Ondernemers krijgen hier de meest relevante en actuele informatie, zakelijke inzichten en ondernemerservaringen. Van lokaal tot landelijk actief, van start-up tot familiebedrijf; zij voorzien alle ondernemers van relevante kennis en inspirerende cases en organiseren spraakmakende ontmoetingen.

Bekijk het volledige interview in dit artikel.