De NEH Servicedesk ook bereikbaar via WhatsApp en webchat

Gepubliceerd op: 14-09-2021

Wist je dat je de NEH Servicedesk ook kunt bereiken via WhatsApp en de webchat? Via de selfserviceportal van TOPdesk kan je zo gemakkelijk en op een laagdrempelige manier contact leggen met NEH Servicedeskmedewerkers.
Dan krijg je snel antwoord op je vraag, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan. Dit is vooral gemakkelijk bij eenvoudige, niet urgente vragen, waar een kort antwoord volstaat.

Je kunt zo direct contact leggen via een kanaal dat je zeer waarschijnlijk toch al veel gebruikt. Bijkomend voordeel is dat de gespreksgeschiedenis zichtbaar is en blijft. Daarnaast kan je eenvoudig een foto of filmpje maken om je probleem of vraag te verduidelijken.

WhatsApp
WhatsApp is een vorm van online klantenservice en tegenwoordig geldt: appen is het nieuwe bellen. De klant en de NEH Servicedesk medewerkers hoeven niet per se op hetzelfde moment online te zijn. Dat maakt deze service via WhatsApp ideaal; zowel de klant als de NEH medewerker reageren wanneer het hen uitkomt, maar wel binnen de afgesproken tijd.

Met WhatsApp heb je meerdere voordelen:

  • Ruime openingstijden - In principe 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar. Tenzij anders overeengekomen.
  • Prompte afhandeling - WhatsApp berichten worden ook zo spoedig mogelijk beantwoord.
  • Gemak voor de klant - Je kunt op een zelf gekozen moment appen én beeldmateriaal delen.
  • Professioneel en vlot - Onze servicedeskmedewerkers reageren binnen de afgesproken tijd.
  • Historie – Gespreksgeschiedenis blijft zichtbaar.

Webchat
Webchat is eveneens een snelle en efficiënte optie voor communicatie. Ook hier is de gespreksgeschiedenis zichtbaar, handig om terug te lezen en voor analyse. Ook webchat verlaagt de drempel om vragen te stellen, net als Whatsapp. Snel inzicht van de problemen dankzij realtime conversatie mogelijkheid. Een snelle respons zorgt voor een grotere klanttevredenheid en dát vinden wij dan weer heel belangrijk!