De NEH Online Werkplek, de ultieme hybride werkomgeving

Gepubliceerd op: 20-08-2020

De eerste dag van een nieuwe maand; een goede start voor het aangaan van een nieuwe verbintenis. Op woensdag 1 juli 2020 bekrachtigden Workspace 365 en NEH Shared Services een samenwerking die toekomstbestendig is. Door deze zet kan NEH met één enkele inlog en één klik een digitale werkomgeving met alle benodigde applicaties voor haar klanten aanbieden: de NEH Online Werkplek.

Stefan Vogelaar, Manager Consultancy & Engineering bij NEH: “Wij merkten dat in de digitale transformatie waarin we nu zitten, graag een brug willen slaan tussen ouderwetse en nieuwe technieken. Met Workspace 365 komt alles samen op een plek. Lokale-, Cloud- en SaaS-applicaties staan naast elkaar in een online omgeving.”

15 juli ging de eerste klant vanuit NEH live met Workspace 365. Woningcorporatie Provides trapt de ‘adaptive workspace’ af waar we later uitgebreid op terug komen op onze vernieuwde website. Stefan vervolgt: “Met deze samenwerking willen wij voor al onze klanten een plek creëren waarin alles samenkomt. Zo hoeft de gebruiker geen documenten, applicaties of linkjes meer te zoeken. Eindgebruikers van de klant kunnen met deze online omgeving tijd- en plaatsonafhankelijk werken, waardoor ze veel tijd besparen.”

“NEH heeft een duidelijk doel voor ogen: het ontzorgen van klanten en collega’s. Dit doel komt overeen met wat wij bij Workspace 365 willen bereiken. Wij zijn trots dat wij NEH een partner mogen noemen”, zegt Tjibbe Vissers, Partner Success Maker bij Workspace 365.


Over Workspace 365

In Workspace 365 zit alles wat je nodig hebt om te focussen op je werk. Eén digitale werkplek, automatisch aangepast op jouw rol en omgeving: alle applicaties, informatie, documenten, intranet en communicatie. Sinds 2010 vereenvoudigt en combineert Workspace 365 alles in één digitale werkplek voor iedere organisatie. Workspace 365 ontwikkelt met een jong en ambitieus team de snelst groeiende digitale werkplek.


Over NEH

NEH is een gestaag groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in het outsourcen binnen de woningcorporatiebranche. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat medewerkers van onze klanten altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Ruim 65 corporaties hebben hun ICT in zijn geheel bij NEH ondergebracht waarbij visie op – en invoering van de moderne werkplek met moderne middelen als Microsoft Office 365, Teams en SharePoint onderscheidend zijn.