DE GOEDE WONING APELDOORN KIEST VOOR LANGDURIGE SAMENWERKING MET NEH SHARED SERVICES

Gepubliceerd op: 16-12-2021

Tijdens een feestelijk samenzijn in juni 2021, onder het genot van koffie en een heerlijke, verse aardbeienslof, heeft directeur bestuurder Rob van Beek namens De Goede Woning een meerjarig contract ondertekend met ICT-leverancier NEH Shared Services. Met de keuze voor NEH wordt de woningcorporatie uit Apeldoorn nog verder ontzorgd op het gebied van ICT, waardoor zij een grote stap zet in het verder verwezenlijken van haar organisatiedoelstellingen.

Marcel Jansen, Informatiemanager van De Goede Woning vertelt: “het is een belangrijke stap voor ons. Jullie kennis van de sector en onze processen zijn mede bepalend geweest voor onze keuze voor NEH. Daarbij gaan we uit van een langdurige samenwerking. We willen ontzorgd worden en af en toe op jullie kunnen leunen. Tijdens de gesprekken heeft dat ons goede gevoel versterkt. Jullie diepgaande kennis van Microsoft 365 was overtuigend tijdens de selectie. De focus van NEH op security en de behaalde certificeringen dragen hier absoluut aan bij.”

Jan Pieter Cleveringa, directeur bij NEH bevestigt de relatie, die goed aansluit bij NEH: “Tijdens het selectietraject bleek al dat De Goede Woning met een aantal vraagtekens zat, waar we veel ervaring mee hebben en waar we goed antwoord op konden geven. De goede relatie is ook voor NEH heel belangrijk. Mocht er in de toekomst eens iets niet naar tevredenheid gaan, dat weet je elkaar altijd weer te vinden.”

Inmiddels heeft De Goede Woning haar complete kantoorautomatisering in de Cloud inclusief het primaire systeem Empire bij NEH Shared Services ondergebracht.

NEH medewerkers hebben de serverruimte opnieuw gepatcht, zijn er switches vervangen en is de WIFI aangesloten. Tevens zijn de tientallen medewerkers voorzien van Microsoft Surface devices en Apple IPhones.

Vertrouwen, veilige ICT en prettig samenwerken is allemaal van groot belang voor De Goede Woning. Dit stopt niet bij het ondertekenen van een contract, dit is een continue proces.

Op de foto zijn Projectmanager Egon Janssen en Systeem engineer Jan Hartman van NEH op kantoor van De Goede Woning druk in de weer met de oplevering van het project.

Naast het hoofdkantoor zijn ook de 6 nevenlocaties, voor o.a. wijkbeheerders, door NEH van de benodigde ICT devices voorzien en ingericht om goed te kunnen werken.

Marcel Jansen besluit: “We zijn zeer tevreden dat we één week na de livegang al zo ver zijn. Hoe men nu al kan werken, is top geregeld door NEH.”

Missie De Goede Woning - Apeldoorn
De Goede Woning is een betrokken wooncorporatie, die woonruimte biedt aan ruim 8.200 huishoudens in ‘onze’ buurten en wijken in Apeldoorn. Wij zijn er voor die mensen die niet zelfstandig in deze basis kunnen voorzien. Voor hen maken wij het wonen betaalbaar en bereikbaar en ook ondersteunen we bewoners die hulp nodig hebben en dragen we bij aan de leefbaarheid van de omgeving. We hebben elkaar nodig in de maatschappelijke opgave. Hierbij kunnen we van elkaar leren en elkaar versterken. Binnen en buiten onze organisatie.

Over NEH Shared Services
NEH, uit Leusden, is sinds 2004 gespecialiseerd - en is inmiddels marktleider - in het outsourcen van kantoorautomatisering van woningcorporaties. Met diensten als kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat medewerkers van onze corporaties altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken.

Vernieuwend, proactief en vooroplopend op het gebied van informatiebeveiliging en gebruikersadoptie. Daardoor hebben ruim 70 corporaties hun ICT in zijn geheel bij NEH ondergebracht waarbij visie op - en invoering van de moderne werkplek met moderne middelen als Microsoft Office 365, Teams en SharePoint onderscheidend zijn.