CorporatiePlein 2022

Gepubliceerd op: 31-08-2022

Donderdag 22 september is het weer de dag van het CorporatiePlein in Houten. We heten je dan ook van harte welkom op de NEH stand. CorporatiePlein is al jaren dé Bedrijfsvoering & ICT-Innovatiebeurs voor woningcorporaties. Ook in 2022 is NEH weer van de partij. We gaan ervan uit dat deze editie er als vanouds een wordt van live ontmoeten, netwerken en gericht kennis opdoen. Op onze stand (nr. 5) staat de koffie al klaar!

Uw data nog veiliger! Verklein de risico’s van een hack! Leer bij ons hoe!
Cybersecurity staat nu hoog op de directieagenda. Security gaat veel verder dan alleen een firewall en goede inrichting Na op awareness getrainde medewerkers en uw cruciale data onbereikbaar voor hackers, is het nu cruciaal dat u hackers vroegtijdig signaleert.. Als je gehackt wordt, wil je dat direct weten voordat er een impact is. 24/7 monitoring middels Security Information Event Management, incident respons en rapporteren zijn dus noodzakelijk. Een hack heeft een desastreuze impact op uw primaire bedrijfsprocessen. Voorkom dit of detecteer vroegtijdig met de NEH SOC SIEM dienst! Tijdens het CorporatiePlein delen we onze kennis en ervaring op dit gebied.

In 5 stappen naar werken in de Cloud met Microsoft Azure. Wij vertellen hoe!
Overweegt uw corporatie over te stappen naar de Cloud met permanente innovatie én directe beschikking over de laatste Microsoft producten? Vele NEH klanten gingen u al voor naar MS365 en Azure! Wij ontzorgen u door inrichting, beheer én begeleiding en training van uw collega’s. Wilt u weten wat dit voor u betekent? Kom dan naar de NEH stand en we informeren u hier graag over.

De moderne werkplek hoe gebruik je die optimaal?
Het gebruik van de moderne werkplek bij woningcorporaties is niet meer weg te denken in het hybride werken, begint Jan Pieter. “Maar de manier waarop het wordt ingericht, is voor sommige corporaties nog niet helder. Gebruik je bijvoorbeeld Windows 10 of 11, hoe zet je Microsoft 365 in op basis van non-profit tarieven, hoe faseer je Citrix uit, hoe stel je medewerkers in staat te focussen op kerntaken, en hoe zorg je voor werken vanuit je browser en een single sign on? Tijdens het CorporatiePlein delen we graag onze ervaringen.”

Gebruikersadoptie met bewezen aanpak om iedereen mee te krijgen in de organisatie!
Als laatste vertelt NEH op de beurs over essentiële gebruikersadoptie in de functioneel snel veranderende wereld. “Door de massale en versnelde overstap naar Microsoft Online – oftewel Microsoft 365 – krijgen medewerkers te maken met een nieuwe werkplek en een overvloed aan nieuwe functionaliteiten. NEH neemt bezoekers mee in de adoptieaanpak zoals deze sinds 2017 is doorontwikkeld en bij vele tientallen corporaties is gehanteerd.”

 

Achter de schermen zijn we volop bezig met de voorbereidingen, zodat we je persoonlijk kunnen verwelkomen op de beurs en we je kunnen informeren over alle mogelijkheden om je medewerkers productief én veilig te laten werken. Onze barista serveert als vanouds de lekkerste koffie. NEH Shared Services is te vinden op stand nr. 5; direct rechts naast de entree van de hal. Zien we elkaar de 22e? Je bent van harte welkom!

Aanmelden voor het CorporatiePlein 2022 kan via deze link.