CorporatieGids LIVE Online Kennisdag op 22 maart 2022

Gepubliceerd op: 15-02-2022

Op dinsdag 22 maart vindt eindelijk weer de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats! Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen.
Peter van den Berge, onze Security Officer, verzorgt die dag om 11:00 uur een kennissessie over hoe woningcorporaties digitaal weerbaarder kunnen worden, juist nu informatiebeveiliging vaker én hoger op de directieagenda geplaatst wordt.

NEH Kennissessie
“De IT-security verandert en vraagt om een andere aanpak. Internet is het nieuwe bedrijfsnetwerk en vergt nieuwe manieren van beveiliging.

Vandaag de dag zijn een firewall en een goede inrichting niet meer voldoende. Als je bijvoorbeeld gehackt wordt, wil je dat direct weten, voordat er een impact is en het niet weken of maanden te laat. We informeren u graag over SIEM / SOC om digitaal weerbaarder te worden.

Zo adviseren we belangrijke stappen, die gezet kunnen worden, om medewerkers bewust te maken van de risico’s én hoe je die kunt minimaliseren. Informatiebeveiliging gaat verder dan technische oplossingen: “Het grootste risico zit immers tussen stoelrugleuning en toetsenbord.”

In onze presentatie, van 45 minuten inclusief vragenronde, laten we graag zien wat wij voor uw corporatie kunnen betekenen.

Voor wie?
Voor corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier branchegerichte kennis willen opdoen. Dus ben je een Manager of medewerker Bedrijfsvoering, Informatisering & Automatisering, Financiën, ICT, Wonen, Communicatie en Onderhoud/Vastgoed? Dan mag je deze dag niet missen.

Noteer deze datum alvast in je agenda en woon een of meerdere kennissessies bij. Locatie is Expo Houten, waar jaarlijks in september ook het eendaagse CorporatiePlein plaatsvindt. Er zit ook een lunch bij die dag, dus daar is ook voor gezorgd. Naast de kennissessies kan je ook goed netwerken met collega’s uit de branche en leveranciers en externe adviseurs.

Meer informatie en aanmelden kan hier via de site van CorporatieMedia-BV, maar let op: aanmelden kan tot 21 maart 12:00 uur!