Corona zorgt voor bijzondere start samenwerking WoonGoed 2-Duizend en NEH

Gepubliceerd op: 18-06-2020

Waar normaal het nieuwe partnerschap en nadere kennismaking tijdens een feestelijke bijeenkomst met een gezamenlijke handtekening wordt bezegeld, is dat nu tijdens Corona helemaal anders. In het partnerschap met haar klanten richten NEH’ers zich vooral op een prettige en persoonlijke werkrelatie gericht op lange termijn continuïteit. Gezamenlijk de contracten ondertekenen, de handen schudden en elkaar een prettige samenwerking wensen zit er voorlopig nog niet in.

Om binnenkort toch te kunnen werken in een nieuwe ICT-omgeving, zijn de contracten ouderwets via de mail en per post gegaan. Het gesprek en fotomoment houden we nog tegoed, want we maken graag eens nader kennis met elkaar. Nu moeten wij er eerst voor zorgen dat de medewerkers van WoonGoed 2-Duizend op korte termijn gebruik kunnen maken van veilige en goede kantoorautomatisering in de cloud en Microsoft Online diensten. 


Waarom een ICT-omgeving van NEH Shared Services?

Richard Gerringa, Manager Bedrijfsvoering trapt af: “NEH heeft rijpheid en ervaring meegenomen, samen met een hele frisse en professionele presentatie. De propositie van ‘De moderne werkplek van 2020’ heeft ons erg aangesproken.” Ad Mannot, Functioneel Beheerder ICT vult aan: “NEH is niet alleen innovatief, de combinatie van end user faciliteiten, de menselijke kant van haar Servicedesk en lokale ondersteuning vanuit Venray gaan onze collega’s helpen bij alle nieuwe Cloud mogelijkheden.” Richard sluit af door te zeggen dat: “kijkend naar de offerte, kan NEH resoneren met de behoeften van de klant en dat sluit aan bij alle positieve referenten”.

NEH is niet alleen innovatief, de combinatie waarin ze onze eindgebruikers helpen, de menselijke kant van haar Servicedesk en lokale ondersteuning vanuit Venray gaan onze collega’s helpen bij alle nieuwe cloud-mogelijkheden.


Over WoonGoed 2-Duizend

Goed Wonen is Goed Leven. Dát doen ze bij WoonGoed 2-Duizend. Zij beschikken over woningen in verschillende wijken en dorpen in Echt-Susteren, Maasgouw (Ohé en Laak en Stevensweert), Roermond (Swalmen), Beesel en Leudal (Roggel). De corporatie is er voor mensen met een smalle beurs en voor wie een eigen woning niet betaalbaar is.

Vanaf 1 juli fuseert Woningstichting WoonGoed 2-Duizend met Woningstichting Domus. Samen gaan ze verder onder de naam stichting Nester. Het samengaan van beide organisaties zorgt voor een sterkere positie in de toekomst. Hierdoor kan de nieuwe organisatie beter inspelen op de behoefte van (toekomstige) huurders. Met het nieuwe partnerschap met NEH faciliteren we de collega’s om een goede dienstverlening te leveren.


Over NEH Shared Services

NEH is een gestaag groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in het outsourcen binnen de woningcorporatiebranche. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat medewerkers van onze klanten altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Ruim 60 corporaties hebben hun ICT in zijn geheel bij NEH ondergebracht waarbij visie op – en invoering van de moderne werkplek met moderne middelen als MS Office365, Teams en SharePoint onderscheidend zijn.