Ransomware in de toekomst: Trends en Verdedigingsstrategieën

De technologische mogelijkheden voor organisaties om zich te beschermen tegen ransomware-aanvallen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd en toegankelijker geworden. Met de opkomst van SOC/SIEM-diensten, goede offline back-upoplossingen en een focus op herstelprocedures bij versleutelde systemen is de drempel voor succesvolle aanvallen aanzienlijk verhoogd. Desondanks blijven media vol staan met berichten over geslaagde aanvallen, wat aangeeft dat de dreiging evolueert. Het is van cruciaal belang dat we ons aanpassen aan deze veranderingen om effectief te blijven verdedigen.

21-11-2023

Lees meer »

Microsoft Co-Pilot: Verlaag werkdruk, verhoog werkplezier

Werken in de moderne zakelijke wereld kan soms overweldigend zijn, vooral als je afhankelijk bent van Microsoft 365 voor jouw dagelijkse taken. Maar wat als ik je vertelde dat er een oplossing is om jouw werkdruk te verminderen, werkplezier te vergroten en jouw gebruik van Microsoft-technologie te optimaliseren? Dat is precies wat Microsoft Co-Pilot belooft te bieden.

Let op: Microsoft Co-Pilot is nu beschikbaar voor Enterprise-agreements met 300 gebruikers of meer. Voor NEH en een groot deel van onze klanten betekent dit dat de service op dit moment nog niet toegankelijk is. We verwachten echter dat ergens in het eerste halfjaar van 2024 Co-Pilot ook beschikbaar zal worden gesteld voor gebruikers onder de 300.

01-11-2023

Lees meer »

‘Dankzij NEH hebben we niet alleen een fijnere, maar ook een veiligere werkplek.’

KleurrijkWonen is een middelgrote woningcorporatie in het midden van Nederland. Met meer dan 16.000 verhuureenheden verspreid over zes gemeenten en een team van 180 medewerkers streeft KleurrijkWonen ernaar een warme en prettige leefomgeving te creëren voor huurders en kopers. De woningcorporatie wil de mogelijkheden van Microsoft Teams, OneDrive en SharePoint beter benutten om zo efficiënter te kunnen (samen-)werken. Om de medewerkers goed te begeleiden bij deze transitie, zocht de organisatie de samenwerking met NEH. In dit artikel vertelt Pauline de Jager, senior adviseur HRM, hoe de samenwerking is bevallen en wat het KleurrijkWonen heeft gebracht.

Lees het gehele interview hier.

17-10-2023

Lees meer »

De kracht van oordeelvorming: Hoe SOC's onze beveiliging naar een hoger niveau tillen

Met de voortschrijdende tijd komen we allemaal tot nieuwe inzichten, en wat eens als een optionele volgende stap werd beschouwd, lijkt nu een onmisbare standaard te worden. Ja, we hebben het over Security Operations Centers (SOC's). Deze diensten, die enkele jaren geleden als de nieuwste trend werden gezien, lijken nu net zo essentieel te worden als het installeren van een antivirusprogramma.

Er zijn echter nog steeds vragen en twijfels over de toegevoegde waarde van een SOC. Is het de extra kosten waard? Waarom hebben we het eigenlijk nodig? We hebben al logging, toch? Laten we deze afweging eens maken aan de hand van een eenvoudig voorbeeld dat iedereen kan begrijpen.

17-10-2023

Lees meer »

Fien Wonen en NEH: Samenwerking voor een Verfrissende IT-Adoptie

Fien Wonen is een woningcorporatie met zo’n 3.500 woningen in de gemeenten Hardinxveld-Giessendam en Vijfheerenlanden. Toen de organisatie de overstap maakte naar Microsoft 365, zocht Edward Dalmulder, interim-informatiemanager bij Fien Wonen, een partner die de medewerkers kon begeleiden bij die transitie. Hij vond die partner in NEH. In dit interview vertelt Edward hoe de samenwerking is bevallen en wat het Fien Wonen heeft gebracht.

06-09-2023

Lees meer »

NIS-2: Een overzicht en waarom het zo belangrijk is

In januari 2023 werd een vernieuwde versie van de Europese NIS-richtlijn geïntroduceerd, NIS-2 genaamd. Deze richtlijn heeft als doel de veiligheid van toeleveringsketens te verhogen door bedrijven te verplichten de cyberveiligheidsrisico's binnen toeleveringsketens en leveranciersrelaties te beheersen. NIS-2 streeft ernaar om de cyberbeveiliging van de toeleveringsketens voor cruciale informatie- en communicatietechnologieën op Europees niveau te versterken.

01-08-2023

Lees meer »

NEH Adoptieteam: Jouw gids voor een succesvolle digitale transformatie

De digitale transformatie is niet alleen een technologische uitdaging, maar ook een culturele. Het veranderen van processen en systemen heeft invloed op alle aspecten van de organisatie, van de functierollen tot de mindset van de medewerkers. Het is daarom essentieel om de adoptie van nieuwe technologieën en digitalisering, zoals bijvoorbeeld de migratie van een Citrix-omgeving naar de Cloud-omgeving, goed voor te bereiden en te begeleiden.

Daar komt het NEH Adoptieteam in beeld. Ons team van experts zorgt dat jouw organisatie en  medewerkers volledig voorbereid zijn om de verandering te begrijpen, te accepteren en te implementeren.

15-05-2023

Lees meer »

Succesvolle AED-training bij NEH

Recent zijn er bij NEH AED-trainingen geweest om ervoor te zorgen dat men kan reanimeren en een AED kan inzetten om zo levens te kunnen redden. Bij een hartstilstand is er acuut levensgevaar. De eerste minuten zijn dan van levensbelang. De AED basistraining zorgt dat de juiste stappen worden gezet. Hoe eerder de AED wordt ingezet, hoe groter de overlevingskans!

03-03-2023

Lees meer »

Giarte klanttevredenheidsonderzoek 2023 gaat van start!

In maart start Giarte met het landelijke klanttevredenheidsonderzoek 2023. Met deze onafhankelijke monitor legt Giarte de tevredenheid van klantorganisaties over de samenwerking met hun IT-bedrijf vast. Dit is een belangrijke graadmeter voor de sector en NEH. Bij deelname, zal hierin worden gevraagd naar jouw mening over de samenwerking met ons.

02-03-2023

Lees meer »

NEH pakt verbeterpunten op uit klanttevredenheidsonderzoek!

Eind vorig jaar is het NEH Klanttevredenheidsonderzoek geweest.

De resultaten zijn bekend en de individuele klantrapporten zijn gedeeld met de deelgenomen klanten. Uiteraard dit rapport persoonlijk besproken.

Voor NEH is het een onderzoek om de tevredenheid van onze klanten te meten. Om aan de hand van de uitkomsten te acteren op punten die verbetering behoeven, de sterke punten te continueren en uit te bouwen.

01-03-2023

Lees meer »

Openingstijden Klant & Service afdeling

Inmiddels is het al weer december. Sinterklaas is weer weg, de kerstboom staat en de lampjes zijn opgehangen. Wellicht liggen er cadeaus onder de boom en is het een extra mooi moment om met elkaar dankbaar te zijn voor afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Dat alles betekent dat zeer binnenkort Kerst én Oud & Nieuw voor de deur staan.

21-12-2022

Lees meer »

Succesvolle Livegang bij Actium door goede samenwerking!

Maandag 12 december jl. was de Livegang bij Actium. Een woningcorporatie in het mooie Drentse Assen. Het was een complexe uitdaging, die door goed samenwerken van de partners NEH en Cegeka met de ICT-afdeling van Actium een geslaagde Livegang heeft opgeleverd! Fantastisch om te zien hoe iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid pakt en goed samenwerkt om dit project te laten slagen.

20-12-2022

Lees meer »

Veiligheid op alle fronten bij NEH - Als elke seconde telt!

BHV'ers bij NEH
Bij NEH zijn meerdere medewerkers gekwalificeerd als BHV'er. Een BHV'er is opgeleid om in geval van nood de werknemers en externe bezoekers zoals klanten in veiligheid te brengen. Zo weet een BHV'er bijvoorbeeld hoe hij/zij mensen uit een brandend gebouw moet krijgen en hoe hij/zij bij een ongeval eerste hulp moet verlenen. Een BHV'er kan onder andere mensen reanimeren en verbanden aanleggen.

19-12-2022

Lees meer »

NEH Klanttevredenheidsonderzoek is afgerond

Het jaarlijkse NEH Klanttevredenheidsonderzoek (KTO) is afgerond. Het belang van ons KTO is ook dit jaar weer groot: enerzijds horen wij graag wat we goed doen in de ogen van onze eindgebruikers, maar nog belangrijker; het KTO vormt de basis voor verbeteringen, die wij in 2023 willen doorvoeren.

23-11-2022

Lees meer »

De menselijke maat geeft voor WSN de doorslag!

Op de vraag van Vera Luijendijk, interim Directeur-bestuurder van WSN (tot 1 november 2022): “Waar is NEH begonnen in de corporatiesector?” Antwoord Stefan Vogelaar, Algemeen directeur van NEH: “NEH is gestart in 2004 met het outsourcen van woningcorporaties in het oosten van het land, met woningcorporaties in Raalte en Nijverdal. Daarna ging het snel met steeds meer corporaties door heel Nederland verspreid. En nu Nijkerk, vanuit Leusden net om de hoek. Leuk om hier te zijn en goed om bij elkaar te komen.”

31-10-2022

Lees meer »

NEH Klanttevredenheidsonderzoek is weer van start gegaan

Medio oktober is NEH gestart met haar jaarlijkse Klanttevredenheidsonderzoek (KTO). Het belang van ons KTO is ook dit jaar weer groot: enerzijds horen wij graag wat we goed doen in de ogen van onze eindgebruikers, maar nog belangrijker; het KTO vormt de basis voor verbeteringen, die wij in 2023 willen doorvoeren.

24-10-2022

Lees meer »

Safety first: Self service voor wachtwoordherstel

De hack bij de Brabantse corporaties eerder dit jaar heeft ons allemaal met de neus op de feiten gedrukt. Security moét topprioriteit hebben. Eerder hebben we al Awareness trainingen, externe back-up en vroegtijdige detectie middels ons SOC SIEM onder de aandacht gebracht. Nu is dat het onderwerp wachtwoord resetten. Omdat wij telefonisch niet kunnen verifiëren wie de persoon is, die belt om wachtwoord gereset te krijgen, is dit een geïdentificeerd beveiligingsrisico.

14-10-2022

Lees meer »

Major meldingen - optimalisatie dienstverlening

Om onze dienstverlening verder te optimaliseren, zijn wij onlangs gestart met de functionaliteit Major meldingen in TOPdesk. Wat houdt dat in? Major meldingen zijn meldingen, waarbij een of meerdere personen binnen een ICT-omgeving een verstoring ondervindt of wanneer een centrale verstoring plaatsvindt. 

13-10-2022

Lees meer »

Cocon Wonen en NEH vinden elkaar opnieuw

Nadat Cocon Wonen tussen 2014 en 2020 al klant was bij NEH is gisteren de samenwerking in Soest opnieuw beklonken. Cocon Wonen tekent een contract, waarbij NEH de volledige kantoorautomatisering zal verzorgen. Voor Cocon Wonen betekent dit de stap naar de Cloud waarbij veilig, volledig plaats onafhankelijk en lokaal kan worden gewerkt op Microsoft Surface laptops en tablets.

11-10-2022

Lees meer »

Succesvol CorporatiePlein 2022!

Donderdag 23 september was het weer de dag van het CorporatiePlein in Houten. Tevreden kijken we terug op een zeer geslaagde beurs! Zo hebben we veel nieuwe contacten en bestaande relaties gesproken. Na onze succesvolle klantendag hier een goed vervolg gegeven met hét actuele thema security. Met daarnaast aandacht voor gebruikersadoptie, kantoorautomatisering in de Cloud en tot slot de moderne werkplek. Stuk voor stuk relevante onderwerpen voor woningcorporaties.

26-09-2022

Lees meer »

Thema ‘Veiligheid’ op NEH Klantendag blijkt groot succes!

Op 7 september organiseerde NEH een dag in het teken van security. Aanleiding was mede het 25 jarig bestaan van NEH. Door de recente hacks in de corporatiesector staat security inmiddels hoog op de directieagenda bij veel woningcorporaties. In het prachtige AFAS Theater schitterde een zeer sterke line-up van een viertal bijzondere sprekers.

13-09-2022

Lees meer »

NEH viert haar 25-jarig jubileum op 7 september!

Op 1 september 2022 bestaat NEH 25 jaar. Daarom organiseren wij voor onze klanten, relaties en partners een dag, die in het teken zal staan van security. Door de recente hacks in de corporatiesector staat security inmiddels hoog op de directieagenda bij veel woningcorporaties. Als de directie van NEH de dag heeft geopend, komen maar liefst vier inspirerende sprekers aan bod, die allemaal gerelateerd zijn aan het hoofdonderwerp (cyber)security.

01-09-2022

Lees meer »

CorporatiePlein 2022

Donderdag 22 september is het weer de dag van het CorporatiePlein in Houten. We heten je dan ook van harte welkom op de NEH stand. CorporatiePlein is al jaren dé Bedrijfsvoering & ICT-Innovatiebeurs voor woningcorporaties. Ook in 2022 is NEH weer van de partij. We gaan ervan uit dat deze editie er als vanouds een wordt van live ontmoeten, netwerken en gericht kennis opdoen. Op onze stand (nr. 5) staat de koffie al klaar!

31-08-2022

Lees meer »

NEH houdt het hoofd koel als de temperatuur fors oploopt

Omdat de temperaturen buiten opliepen tot ver boven de dertig graden, werd het in het datacenter van NEH warmer en warmer…

Wichel Velleman, Senior Systeembeheerder bij NEH, kreeg een geautomatiseerde melding dat de DELL Edge server te warm werd in het datacenter van NEH. De eerste trigger werd oranje, een indicatie dat de temperatuur boven de veertig graden uitkwam.

17-08-2022

Lees meer »

NEH scoort 100% op Risico-Inventarisatie en -Evaluatie

Voor bedrijven is het belangrijk dat hun werknemers veilig en gezond kunnen werken. Dat draagt bij aan efficiënt en gemotiveerd werken en helpt het verzuim laag te houden. Hiervoor voert iedere werkgever een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) uit. Met een RI&E worden alle mogelijke arbeidsrisico’s in kaart gebracht, zodat deze gericht aangepakt kunnen worden. Zo houd je jouw werknemers gezond, veilig en met plezier aan het werk.

11-04-2022

Lees meer »

Met Exchange Online extra mailadressen gebruiken

Gebruikers van Office 365 kunnen in Exchange een onbeperkt aantal ‘plus adressen’ instellen. Door een + achter een adres te zetten, kan men zo een of meerdere uniek mailadres(sen) aanmaken (voor een bepaald doel – bijvoorbeeld nieuwsbrieven). Deze optie is te gebruiken voor Exchange Online.

05-04-2022

Lees meer »

CorporatieGids LIVE Online Kennisdag op 22 maart 2022

Op dinsdag 22 maart vindt eindelijk weer de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats! Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen.
Peter van den Berge, onze Security Officer, verzorgt die dag om 11:00 uur een kennissessie over hoe woningcorporaties digitaal weerbaarder kunnen worden, juist nu informatiebeveiliging vaker én hoger op de directieagenda geplaatst wordt.

15-02-2022

Lees meer »

Live workshop: samenwerken in de hybride werkomgeving met de Microsoft Hub

GRATIS LIVE WORKSHOP - Werk jij, net als veel collega’s, deels op kantoor en deels vanuit huis? Dan wil je deze workshop niet missen! In circa 30 minuten vertellen we over de vele mogelijkheden die de Microsoft Hub 2S biedt. De Hub is hét digitale platform om te presenteren, te vergaderen en om samen te werken via het interactieve whiteboard. En dat ongeacht waar iedereen zich bevindt.

14-02-2022

Lees meer »

Volg jij NEH ook op LinkedIn?

Wist je dat je NEH ook kunt volgen op LinkedIn?
NEH wil graag jouw kennispartner zijn in de woningcorporatiebranche. Benieuwd naar onze slimme oplossingen? We delen doorlopend ontwikkelingen in de corporatiesector via LinkedIn. Dit kunnen actuele kennisitems zijn, maar ook aankondigingen van workshops/webinars, door NEH behaalde certificeringen, nieuwe software functionaliteiten, nieuwe hardware (denk aan de Microsoft Hub en Surface devices) etc.

14-02-2022

Lees meer »

Een migratie naar de Cloud? Dat is een uitdagende digitale verhuizing!

Steeds meer organisaties migreren naar een moderne Microsoft werkplek. Daar hoort bij dat zoveel mogelijk IT diensten (functionaliteiten) via de publieke cloud ontsloten worden. Het migreren naar de publieke cloud kent dezelfde kansen, valkuilen en uitdagingen als een fysieke verhuizing. In deze blog lichten wij deze vergelijking nader toe.

12-02-2022

Lees meer »

DE GOEDE WONING APELDOORN KIEST VOOR LANGDURIGE SAMENWERKING MET NEH SHARED SERVICES

Tijdens een feestelijk samenzijn in juni 2021, onder het genot van koffie en een heerlijke, verse aardbeienslof, heeft directeur bestuurder Rob van Beek namens De Goede Woning een meerjarig contract ondertekend met ICT-leverancier NEH Shared Services. Met de keuze voor NEH wordt de woningcorporatie uit Apeldoorn nog verder ontzorgd op het gebied van ICT, waardoor zij een grote stap zet in het verder verwezenlijken van haar organisatiedoelstellingen.

16-12-2021

Lees meer »

DRAAG BIJ AAN EEN VERANTWOORDE EN DUURZAME CONSUMPTIE DOOR HERGEBRUIK VAN HARDWARE VOOR JONGEREN IN AFRIKA

Maxim Nyansa staat voor het beste van twee werelden.  Ze zijn een stichting, die is opgericht in Ghana in 2016. Ze hebben de kracht van een NGO en ze zijn een stichting die via fondsen werft en vrijwilligers mobiliseert om kansarme jonge Afrikanen op te leiden. Geïntegreerde trainingsprogramma’s helpen jongeren in Afrika aan een loopbaanperspectief met de gewenste en vereiste digitale en andere moderne vaardigheden.

15-12-2021

Lees meer »

OPENINGSTIJDEN NEH SERVICEDESK ROND KERST EN OUD & NIEUW

Inmiddels is het al weer december. De kerstboom staat, de lampjes zijn opgehangen, wellicht liggen er cadeaus onder de boom en is het een extra mooi moment om met elkaar dankbaar te zijn.

Dat alles betekent dat zeer binnenkort Kerst én Oud & Nieuw voor de deur staan.

15-12-2021

Lees meer »

Dynhus: Outsourcing gaat veel verder dan het ‘neerzetten van IT bij een ander’

In 2020 fuseerden woningcorporaties Wonen Zuidwest Friesland uit Balk en Lyaemer Wonen uit Lemmer tot één organisatie: Dynhus. Wat voor ICT-uitdagingen brengt zo’n samensmelting met zich mee en wat betekent het voor de ambities voor de toekomst?
Aan het woord zijn Manager Vastgoed en Projecten Yeb Tiemensma en Manager Bedrijfsvoering Harm Olthof (resp. rechts en links op de foto).

01-12-2021

Lees meer »

NEH Klanttevredenheidsonderzoek is weer gestart

Medio november is NEH gestart met haar jaarlijkse Klanttevredenheidsonderzoek (KTO). Het belang van ons KTO is ook dit jaar weer groot: enerzijds horen wij graag wat we goed doen in de ogen van onze eindgebruikers, maar nog belangrijker; het KTO vormt de basis voor verbeteringen, die wij in 2022 willen doorvoeren.

24-11-2021

Lees meer »

Vidomes professionaliseert cameratoezicht, NEH adviseert en verzorgt connectiviteit

Vanuit een strategisch thema ‘In ’t oog, in ’t hart’ werkt men bij Vidomes hard aan een schone en veilige leefomgeving, zodat huurders nog prettiger wonen.

Om complexen en buurten leefbaar te maken en te houden, kennen ze verschillende maatregelen. Eén daarvan is cameratoezicht. Omdat camera’s een waardevol verlengstuk van onze ‘ogen en oren in de wijk’ zijn, investeren we flink in deze vorm van toezicht, aldus Vidomes. Zo heeft Vidomes vroegtijdig NEH als ICT-partner gevraagd te adviseren hierin.

23-11-2021

Lees meer »

Updates: Waarom zijn ze zo belangrijk?

Wil je ook veilig en up-to-date kunnen werken op je device? Installeer dan de updates. Waarom is updaten urgent? Hier kunnen meerdere redenen voor zijn.
Wanneer je de software op je device (pc, laptop, smart phone etc.) niet regelmatig bijwerkt met updates, kunnen virussen vrij spel hebben, omdat mogelijke beveiligingslekken in deze verouderde software nog niet gedicht zijn. 

15-09-2021

Lees meer »

Self service voor wachtwoordherstel

Self Service Password Reset (SSPR) voor Azure Active Directory (Azure AD) biedt gebruikers de mogelijkheid hun wachtwoord te wijzigen of opnieuw in te stellen zonder tussenkomst van een (externe) beheerder of helpdesk.

SSPR wordt bij steeds meer woningcorporaties al succesvol toegepast. 

13-09-2021

Lees meer »

CorporatiePlein 2021

Donderdag 23 september is er eindelijk weer het CorporatiePlein in Houten. Het is dan weer mogelijk om iedereen fysiek te ontmoeten. We heten je dan ook van harte  welkom op de NEH stand.
De coronapandemie heeft de wens én noodzaak tot outsourcen en digitaliseren bij woningcorporaties enorm versneld, met een massale overstap naar De Moderne Werkplek tot gevolg. Hoe richt je als corporatie dit zo efficiënt mogelijk in? Het antwoord op onder andere die vraag staat centraal bij NEH Shared Services op het CorporatiePlein.

10-09-2021

Lees meer »

NEH bestaat 24 jaar!

Op 1 september jl. vierden we in bescheiden kring het 24-jarig bestaan van NEH. Op kantoor vierden we dit met heerlijke petit fours, voorzien van een speciaal jubileum logo! Omdat niet iedereen op kantoor kon zijn, hebben we natuurlijk ook aan onze hardwerkende thuiswerkers gedacht, want jubilea en successen vier je immers met elkaar.

02-09-2021

Lees meer »

Security awareness Starterspakket

Vind jij security ook belangrijk? Wil je weten hoe NEH op een goede manier kennis en inzicht van medewerkers over veiligheid in kaart kan brengen?
Met een Security awareness Starterspakket zet je de eerste stap richting bewustwording en gedragsverandering binnen de organisatie. Zo krijgt de organisatie meer inzicht in de kennis en vaardigheden van de medewerkers én brengt het ook in kaart hoe kwetsbaar zij is. Het Security awareness Starterspakket zorgt ervoor dat je inziet welke stappen je moet zetten om de organisatie weerbaarder te maken tegen datadiefstal en -verlies.

13-07-2021

Lees meer »

Online Corporatiedag 2021 georganiseerd door Vabi en Ortec

Op donderdag 20 en 27 mei vindt de online Corporatiedag 2021 plaats. Ook dit jaar organiseren Vabi en Ortec Finance weer een mooi evenement voor corporatiemedewerkers, die op de hoogte willen blijven over thema’s op hun vakgebied, elkaar online willen ontmoeten en praktijkverhalen willen delen.

18-05-2021

Lees meer »

CorporatieGids LIVE Online Kennisdag 10 juni inschrijving

** HERHALING VOORAANKONDIGING: LIVE KENNISSESSIE 10 JUNI MS 365 **
Donderdag 10 juni organiseert CorporatieMedia een online kennisdag met meerdere interessante sessies van maximaal 30 minuten, vooruitlopend op het Corporatieplein in september. Aanmelden hiervoor kan vanaf woensdag 12 mei.
NEH verzorgt die dag 's ochtends drie maal een interactieve presentatie omtrent Microsoft 365: Gebruikersadoptie is de factor voor succes. Het is de essentie voor omarming van moderne middelen.

10-05-2021

Lees meer »

WOONWENZ KIEST VOOR GEHELE OUTSOURCING NAAR DE CLOUD VAN NEH SHARED SERVICES

Tijdens een feestelijk samenzijn, onder het genot van koffie en een heerlijke Limburgse vlaai, heeft Stichting Woonwenz een meerjarig contract ondertekend met ICT-leverancier NEH Shared Services. Met de keuze voor NEH wordt de woningcorporatie uit Venlo nog verder ontzorgd op het gebied van ICT, waardoor zij een grote stap zet in het verder verwezenlijken van haar organisatiedoelstellingen.

29-04-2021

Lees meer »

CorporatieGids LIVE Online Kennisdag 10 juni

**VOORAANKONDIGING**

Donderdag 10 juni organiseert CorporatieMedia een online kennisdag met meerdere interessante sessies van max. 30 minuten, vooruitlopend op het Corporatieplein in september. NEH verzorgt die dag 's ochtends drie maal een interactieve presentatie omtrent Microsoft 365.

07-04-2021

Lees meer »

NEH is Microsoft Surface Gold Partner

Microsoft Nederland heeft ongeveer 2.000 Surface resellers en maar 6 Microsoft Surface Gold Partners en NEH is daar 1 van. Een mooie bevestiging van haar status bij Microsoft. NEH heeft in 2020 vele corporatieklanten van MS Surfaces voorzien, waarbij bij grote projecten de Surfaces al kant en klaar werkbaar bij de medewerkers thuis werden afgeleverd.

05-04-2021

Lees meer »

Wooncompas uit Ridderkerk vindt in NEH passende partij voor ICT

Wooncompas uit Ridderkerk vindt in NEH Shared Services passende partij voor ICT op orde project.
Een feestelijke stemming bij de contractondertekening op afstand. Beide partijen, Wooncompas en NEH zijn met een live videoverbinding toch samen om de start van een langdurige samenwerking te bekrachtigen. De door de wereldwinkel uit Ridderkerk gebrachte champagne smaakte heerlijk.

02-04-2021

Lees meer »

NEH heeft trotse en tevreden medewerkers met bewezen kennis

De mens staat centraal bij NEH
NEH wil de klant ontzorgen. We hebben hier onze missie van gemaakt en het is binnen onze dienst­verlening hét sleutelwoord. Om dit te waarborgen, organiseert Floreo Training & Coaching geregeld een meerdaagse training klantgerichtheid voor NEH'ers.

29-03-2021

Lees meer »

Excap en NEH breiden samenwerking uit

Excap voert al jarenlang, naar volle tevredenheid van NEH, de klanttevredenheidsonderzoeken uit onder de medewerkers van alle NEH Shared Services woningcorporatie klanten. Gezien de groei die excap zelf heeft doorgemaakt en de professionaliseringsslag die zij verder wil maken, was ook binnen excap behoefte aan verdere professionele digitalisering van de werkomgeving. 

26-03-2021

Lees meer »

Servicedesk in 2021, sneller de gewenste service voor jou

De NEH Servicedesk is hét aanspreekpunt voor werknemers van onze klanten. Dagelijks wordt hier met veel plezier gewerkt aan het ontzorgen van eindgebruikers. En dit gaat steeds verder. Met nieuwe vormen van communicatie worden de lijnen korter gemaakt en de oplossingen sneller aangereikt.

10-02-2021

Lees meer »

ISAE 3402 beschikbaar

ISAE 3402 beschikbaar via klantportaal

De nieuwe ISAE 3402 type II verklaring is weer beschikbaar voor NEH-klanten via het klantportaal. Deze verklaring is de waarborg dat processen die u aan ons heeft uitbesteed, aantoonbaar ‘in control’ zijn!

 

08-02-2021

Lees meer »

Oosterpoort gaat duurzame relatie aan met NEH

Na een gedegen selectietraject hebben Oosterpoort uit Groesbeek en NEH Shared Services uit Leusden de start van een duurzame relatie bekrachtigd met het ondertekenen van hun overeenkomst. Langdurige samenwerkingen zijn van belang voor Oosterpoort, die geven vertrouwen en continuïteit. Het gaat hierbij verder dan het opstellen van een contract, hier denk je van te voren goed over na.

28-01-2021

Lees meer »

ISO27001 certificaat weer met 3 jaar verlengd

Op vrijdag 30 oktober is de externe audit afgerond. De maatregelen die zijn genomen op het gebied van informatiebeveiliging en het ISMS zijn weer met een positief resultaat beoordeeld. Met deze verlenging van ISO27001 toont NEH wederom aan dat zij voldoet aan de internationale norm voor informatiebeveiliging.

02-11-2020

Lees meer »

NEH opnieuw trotse winnaar van een FD Gazellen Award

Deze week kregen wij het nieuws dat NEH Shared Services B.V. één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland is. Daarmee is NEH FD Gazelle 2020 in de regio Oost, in de categorie middel. Voor het achtste jaar in successie mag NEH deze award in ontvangst nemen. 

30-10-2020

Lees meer »

Giarte 2020: Met veel fans scoort NEH wederom hoog op security

Dinsdag 29 september kwam Giarte de resultaten van de IT Experience 2020 Benchmark bij NEH bespreken. Hoor je Giarte? Dan denk je aan het gele boekje. Giarte voert jaarlijks haar onafhankelijke onderzoek uit naar de klanttevredenheid over IT-serviceproviders. De resultaten bundelen ze in dit welbekende gele boekje.

09-10-2020

Lees meer »

Een dubbele upgrade voor Woningstichting Woensdrecht

Een langere samenwerking met Woningstichting Woensdrecht is een feit. De corporatie heeft afgelopen week getekend voor het nieuwe meerjarencontract. De komende tijd gaat NEH de Microsoft servers upgraden mede ten behoeve van de vernieuwde Apps for Enterprise van Microsoft. 

28-09-2020

Lees meer »

Nog één week: NEH Webinar tijdens 10e editie CorporatiePlein

Op donderdag 24 september is de 10e editie van het CorporatiePlein. Een speciale dit keer, omdat het een hybride evenement is. Zowel online als offline vinden ontmoetingen, kennissessies en speeddates plaats. Patrick de Lanoy, Technical Consultant bij NEH, verzorgt om 10:00 en 14:00 uur een webinar: De nieuwe NEH Online Werkplek voor al jouw collega’s.

18-09-2020

Lees meer »

NEH Online Werkplek: het vertrekpunt voor alle werkzaamheden

Tijdens CorporatiePlein Online, op donderdag 24 september, verzorgt NEH tweemaal een webinar dat jij niet wil missen. Om 10:00 en 14:00 uur vertellen wij je namelijk alles over de nieuwe NEH Online Werkplek. Deze geldt als de nieuwe standaard voor de digitale werkplek van corporaties.

01-09-2020

Lees meer »

De NEH Online Werkplek, de ultieme hybride werkomgeving

De eerste dag van een nieuwe maand; een goede start voor het aangaan van een nieuwe verbintenis. Op woensdag 1 juli 2020 bekrachtigden Workspace 365 en NEH Shared Services een samenwerking die toekomstbestendig is. Door deze zet kan NEH met één enkele inlog en één klik een digitale werkomgeving met alle benodigde applicaties voor haar klanten aanbieden: de NEH Online Werkplek.

20-08-2020

Lees meer »

NEH Webinar: De nieuwe NEH Online Werkplek voor al jouw collega’s

De visie van NEH, over de moderne werkplek van 2020, is bij veel woningcorporaties bekend. Door Corona is iedereen in sneltreinvaart efficiënt, flexibel en veilig gaan thuiswerken met applicaties en werkplekapparatuur die dat mogelijk maken. Deze manier van werken sluit aan op de gestelde visie. Reden genoeg om weer vooruit te kijken en wel met de nieuwe NEH Online Werkplek.

05-08-2020

Lees meer »

Resultaten NEH Giarte IT Experience Benchmark bekend

NEH heeft voor het vierde jaar op rij meegedaan aan het onafhankelijke Giarte IT Experience Benchmark onderzoek (voorheen Outsourcing Performance). Giarte onderzoekt de klantloyaliteit naar de externe IT-leveranciers. Daarbij komt de sleutel tot een positieve, winstgevende en duurzame relaties in IT-outsourcing naar voren.

28-07-2020

Lees meer »

Corona zorgt voor bijzondere start samenwerking WoonGoed 2-Duizend en NEH

Waar normaal het nieuwe partnerschap en nadere kennismaking tijdens een feestelijke bijeenkomst met een gezamenlijke handtekening wordt bezegeld, is dat nu tijdens Corona helemaal anders. In het partnerschap met haar klanten richten NEH’ers zich vooral op een prettige en persoonlijke werkrelatie gericht op lange termijn continuïteit. Gezamenlijk de contracten ondertekenen, de handen schudden en elkaar een prettige samenwerking wensen zit er voorlopig nog niet in.

18-06-2020

Lees meer »

Door COVID-19 fysiek gescheiden en toch zo dicht bij elkaar

Twee innovatieve organisaties zetten samen een stevige stap in de toekomst. Stadlander is onder andere innovatief met haar applicatielandschap door het gebruik van SalesForce voor alle huurdersprocessen en een 360 graden klantbeeld. Daarnaast gebruikt Stadlander OpenText als DMS-systeem en werkt de woningcorporatie aan de vervanging van de fileserver. Deze ICT-omgeving helpt Stadlander om haar dienstverlening naar de huurders te verbeteren en de huurder centraal te stellen. NEH is innovatief met de moderne werkplek en het mogelijk maken om tijd- en plaats onafhankelijk te kunnen werken, vanaf elk apparaat. De pakken werden uit de kast gehaald, want de contractondertekening op afstand moest wel even netjes worden vastgelegd. 

16-06-2020

Lees meer »

Giarte onderzoek NEH voortvarend van start

Na drie succesvolle jaren mee te hebben gedaan aan het Giarte Benchmark onderzoek (voorheen Outsourcing Performance), doen wij ook dit jaar weer mee met de benchmarkstudie. De studie is reeds gestart en NEH is verheugd te mogen melden dat onze respons ook dit jaar weer hoog is. 

28-04-2020

Lees meer »

CorporatieGids LIVE gaat online op 12 mei 2020

Begrijpelijkerwijs kan CorporatieGids LIVE - als gevolg van de aangescherpte coronaregels voor evenementen - in zijn huidige vorm geen doorgang vinden. In plaats van fysiek in Houten, organiseert CorporatieMedia dit jaar CorporatieGids LIVE Online!

31-03-2020

Lees meer »

Digitaliseringskoploper Idealis maakt met NEH weer volgende stappen vooruit

Voor Idealis en NEH kan het jaar 2020 niet beter beginnen met de contractondertekening van een nieuwe ICT-samenwerking. Bart van As, directeur-bestuurder van de Wageningse studentenhuisvester, beaamt dit: “In NEH hebben wij een partner gevonden die bij ons past. Dat geeft ons een goed gevoel. We kijken er naar uit om stappen vooruit te maken.”

13-01-2020

Lees meer »

“NEH zet net dat stapje extra”

DIDAM – Een kleine twee maanden geleden hebben wij vanuit NEH woningcorporatie Plavei ‘live’ laten gaan met de moderne werkplek in de cloud. Wij gingen in gesprek met Rudie Eskes, Projectcoördinator I&A bij Plavei, om het migratieweekend te evalueren.

02-01-2020

Lees meer »

Succesvolle audit: uitbreiding beveiligingscertificaten

Donderdag 12 december heeft NEH de audit ten behoeve van het behalen van het zorg specifieke NEN7510 certificaat succesvol afgerond. “Het vergde de nodige voorbereidingen, maar we hadden alles tot in de puntjes georganiseerd”, aldus Jan Niessen, Kwaliteitsmanager bij NEH.

24-12-2019

Lees meer »

Woonconcept en NEH in de wolken met elkaar

Op 31 oktober 2019 hebben Woonconcept en NEH officieel de krachten gebundeld. En dat werd gevierd met alle betrokken medewerkers én taart. Elke Germers, manager Ondersteuning & ICT vertelt: “Samenwerken begint voor mij met het persoonlijke contact”.

28-11-2019

Lees meer »

Omnia Wonen nieuw ERP en kantoorautomatisering: stap van de professionalisering

“Gelukkige medewerkers maken gelukkige huurders. Wij willen gastvrij zijn en dat betekent ook iets voor onze eigen ondersteuning. Dat kunnen wij niet alleen, daar hebben wij hulptroepen bij nodig”, aldus Monique Govers, sinds 4,5 jaar directeur-bestuurder bij Omnia Wonen. “Vervangen van ons ERP-systeem stond al in het 100-dagen-plan en is een grote stap. Eén van de spannendste punten op mijn to-do list.”

22-11-2019

Lees meer »

"Sinds de overstap werken we efficiënter!"

SCHIJNDEL – Sinds een week is woningcorporatie Woonmeij in Schijndel live gegaan met een nieuwe ICT-omgeving, gefaciliteerd door NEH. Wij vroegen Adviseur Informatisering en Automatisering Tim Standhart hoe hij de overgang heeft ervaren.

25-09-2019

Lees meer »

Woonwaard en NEH Shared Services zetten samen vergaande stappen naar de public cloud

Woonwaard uit Alkmaar en NEH Shared Services uit Leusden hebben hun samenwerking weer verlengd. Tijdens de contractondertekening liet Nicole van Wijk, bestuurder bij Woonwaard, al weten dat ze uitkijkt naar de gezamenlijke voortzetting. “Ik ben blij om te horen dat NEH zo met ons meedenkt. Open met elkaar communiceren vind ik het belangrijkste. Blijf benoemen waar je mee bezig bent.”

25-07-2019

Lees meer »

Unieke kennissessies NEH op CorporatiePlein

Waar voorheen gesprekken rondom IT-outsourcen en de ICT-omgeving werden gevoerd, gooit NEH het dit jaar over een andere boeg. Er vinden vijf kennissessies bij de stand plaats die ingaan op innovaties en ontwikkelingen. Donderdag 26 september 2019 vindt het jaarlijkse CorporatiePlein plaats in Expo Houten.

19-07-2019

Lees meer »

Leusdense Gazellen NEH ICT Solutions en Smartphonehoesjes.nl vinden elkaar op ICT-gebied

Op 23 april 2019 is tijdens een gezellig samenzijn de meerjarenovereenkomst tussen de Leusdense bedrijven Smartphonehoesjes.nl en NEH ondertekend. De samenwerking geeft Marcel Hooft, mede-eigenaar en CEO van de webwinkel, vooral rust. Hij legt uit: “Wij kunnen ons weer focussen op zaken waar wij mee bezig horen te zijn.” En lachend geeft hij toe dat het slapen ‘met een back-up van zijn harde schijf onder zijn kussen’ verleden tijd is.

20-05-2019

Lees meer »

Kwetsbaarheid gevonden in Intel-processoren

Dinsdag 14 mei is er in het nieuws melding gemaakt van een kwetsbaarheid in Intel-processoren. Deze processor wordt veel gebruikt in servers, PC's, laptops en Surfaces. In smartphones en tablets worden ARM-processoren gebruikt. Zowel ARM-processoren als AMD-processoren worden niet in de berichtgeving genoemd.

 

16-05-2019

Lees meer »

Gold Partnership Dell EMC voortgezet

Elk jaar waardeert Dell EMC haar partners voor hun prestaties, ondersteuning en voortdurende toewijding. Half april mocht NEH het verlengde Gold Partnership in de vorm van een certificaat ontvangen.

06-05-2019

Lees meer »

CorporatieGids LIVE 2019 en de Werkplek van 2020

Op dinsdag 16 april 2019 vindt in Hotel Van der Valk te Vianen de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Tijdens dit evenement verzorgt NEH om 10.00 uur een interactieve kennissessie over de Werkplek van 2020: ‘Hoe uw medewerkers willen werken, dáár gaat het om.'

12-02-2019

Lees meer »

Maasvallei verlengt contract weer: “Dienstverlening NEH staat als een huis”

Met een eerste outsourcingscontract in 2008 en verlengingen van dit contract in 2012 en 2015, was de tijd aangebroken voor alweer de vierde overeenkomst tussen Maasvallei uit Maastricht en NEH uit Leusden. Tijdens de contractondertekening keken Alex Meij en Ralph Reisinger, respectievelijk directeur-bestuurder en facilitator bij Maasvallei, tevreden terug op de samenwerking tot nu toe. En natuurlijk kwam ook de toekomst aan bod.

24-01-2019

Lees meer »