Updates: Waarom zijn ze zo belangrijk?

Wil je ook veilig en up-to-date kunnen werken op je device? Installeer dan de updates. Waarom is updaten urgent? Hier kunnen meerdere redenen voor zijn.

Virussen en malware
Wanneer je de software op je device (pc, laptop, smart phone etc.) niet regelmatig bijwerkt met updates, kunnen virussen vrij spel hebben, omdat mogelijke beveiligingslekken in deze verouderde software nog niet gedicht zijn. Internetcriminelen spelen hier op in, doordat veel mensen vergeten om hun software te updaten. Vooral door het besturingssysteem of antivirussoftware niet te updaten, loopt je device gevaar. Verschillende soorten virussen en malware worden gericht ontwikkeld op deze beveiligingslekken.

15-09-2021

Lees meer »

Self service voor wachtwoordherstel

Self Service Password Reset (SSPR) voor Azure Active Directory (Azure AD) biedt gebruikers de mogelijkheid hun wachtwoord te wijzigen of opnieuw in te stellen zonder tussenkomst van een (externe) beheerder of helpdesk.

SSPR wordt bij steeds meer woningcorporaties al succesvol toegepast. Heb je nog geen toegang tot deze dienstverlening en wil je hier ook gebruik van maken? Als je een eindgebruiker bent, dien je je hiervoor te registreren om zo weer toegang te krijgen tot je account.
De handleiding is via het klantportaal van TOPdesk te downloaden.

13-09-2021

Lees meer »

CorporatiePlein 2021

Donderdag 23 september is er eindelijk weer het CorporatiePlein in Houten. Het is dan weer mogelijk om iedereen fysiek te ontmoeten. We heten je dan ook van harte  welkom op de NEH stand.

De coronapandemie heeft de wens én noodzaak tot outsourcen en digitaliseren bij woningcorporaties enorm versneld, met een massale overstap naar De Moderne Werkplek tot gevolg. Hoe richt je als corporatie dit zo efficiënt mogelijk in? Het antwoord op onder andere die vraag staat centraal bij NEH Shared Services op het CorporatiePlein.

10-09-2021

Lees meer »

NEH bestaat 24 jaar!

Op 1 september jl. vierden we in bescheiden kring het 24-jarig bestaan van NEH.

Op kantoor vierden we dit met heerlijke petit fours, voorzien van een speciaal jubileum logo! Omdat niet iedereen op kantoor kon zijn, hebben we natuurlijk ook aan onze hardwerkende thuiswerkers gedacht, want jubilea en successen vier je immers met elkaar.

02-09-2021

Lees meer »

Security awareness Starterspakket

Vind jij security ook belangrijk?
Wil je weten hoe NEH op een goede manier kennis en inzicht van medewerkers over veiligheid in kaart kan brengen?

Met een Security awareness Starterspakket zet je de eerste stap richting bewustwording en gedragsverandering binnen de organisatie. Zo krijgt de organisatie niet alleen meer inzicht in de kennis en vaardigheden van de medewerkers, maar brengt het ook in kaart hoe kwetsbaar zij is. Het Security awareness Starterspakket zorgt ervoor dat je inziet welke stappen je moet zetten om de organisatie weerbaarder te maken tegen datadiefstal en -verlies.

13-07-2021

Lees meer »

Online Corporatiedag 2021 georganiseerd door Vabi en Ortec

Op donderdag 20 en 27 mei vindt de online Corporatiedag 2021 plaats. Ook dit jaar organiseren Vabi en Ortec Finance weer een mooi evenement voor corporatiemedewerkers, die op de hoogte willen blijven over thema’s op hun vakgebied, elkaar online willen ontmoeten en praktijkverhalen willen delen.

18-05-2021

Lees meer »

CorporatieGids LIVE Online Kennisdag 10 juni inschrijving

** HERHALING VOORAANKONDIGING: LIVE KENNISSESSIE 10 JUNI MS 365 **

Donderdag 10 juni organiseert CorporatieMedia een online kennisdag met meerdere interessante sessies van maximaal 30 minuten, vooruitlopend op het Corporatieplein in september. Aanmelden hiervoor kan vanaf woensdag 12 mei 2021.

NEH verzorgt die dag 's ochtends drie maal een interactieve presentatie omtrent Microsoft 365: Gebruikersadoptie is de factor voor succes. Het is de essentie voor omarming van moderne middelen.

10-05-2021

Lees meer »

WOONWENZ KIEST VOOR GEHELE OUTSOURCING NAAR DE CLOUD VAN NEH SHARED SERVICES

Tijdens een feestelijk samenzijn, onder het genot van koffie en een heerlijke Limburgse vlaai, heeft Stichting Woonwenz een meerjarig contract ondertekend met ICT-leverancier NEH Shared Services. Met de keuze voor NEH wordt de woningcorporatie uit Venlo nog verder ontzorgd op het gebied van ICT, waardoor zij een grote stap zet in het verder verwezenlijken van haar organisatiedoelstellingen.

29-04-2021

Lees meer »

CorporatieGids LIVE Online Kennisdag 10 juni

VOORAANKONDIGING
Donderdag 10 juni organiseert CorporatieMedia een online kennisdag met meerdere interessante sessies 
van max. 30 minuten, vooruitlopend op het Corporatieplein in september. NEH verzorgt die dag 's ochtends drie maal een interactieve presentatie omtrent Microsoft 365.

07-04-2021

Lees meer »

NEH is Microsoft Surface Gold Partner

Microsoft Nederland heeft ongeveer 2.000 Surface resellers en maar 6 Microsoft Surface Gold Partners en NEH is daar 1 van. Een mooie bevestiging van haar status bij Microsoft. NEH heeft in 2020 vele corporatieklanten van MS Surfaces voorzien, waarbij bij grote projecten de Surfaces al kant en klaar werkbaar bij de medewerkers thuis werden afgeleverd.

05-04-2021

Lees meer »

Wooncompas uit Ridderkerk vindt in NEH passende partij voor ICT

Wooncompas uit Ridderkerk vindt in NEH Shared Services passende partij voor ICT op orde project.
Een feestelijke stemming bij de contractondertekening op afstand. Beide partijen, Wooncompas en NEH zijn met een live videoverbinding toch samen om de start van een langdurige samenwerking te bekrachtigen. De door de wereldwinkel uit Ridderkerk gebrachte champagne smaakte heerlijk.

02-04-2021

Lees meer »

NEH heeft trotse en tevreden medewerkers met bewezen kennis

De mens staat centraal bij NEH
NEH wil de klant ontzorgen. We hebben hier onze missie van gemaakt en het is binnen onze dienst­verlening hét sleutelwoord. Om dit te waarborgen, organiseert Floreo Training & Coaching geregeld een meerdaagse training klantgerichtheid voor NEH'ers.

29-03-2021

Lees meer »

Excap en NEH breiden samenwerking uit

Excap voert al jarenlang, naar volle tevredenheid van NEH, de klanttevredenheidsonderzoeken uit onder de medewerkers van alle NEH Shared Services woningcorporatie klanten. Gezien de groei die excap zelf heeft doorgemaakt en de professionaliseringsslag die zij verder wil maken, was ook binnen excap behoefte aan verdere professionele digitalisering van de werkomgeving. 

26-03-2021

Lees meer »

Servicedesk in 2021, sneller de gewenste service voor jou

De NEH Servicedesk is hét aanspreekpunt voor werknemers van onze klanten. Dagelijks wordt hier met veel plezier gewerkt aan het ontzorgen van eindgebruikers. En dit gaat steeds verder. Met nieuwe vormen van communicatie worden de lijnen korter gemaakt en de oplossingen sneller aangereikt.

10-02-2021

Lees meer »

ISAE 3402 beschikbaar

ISAE 3402 beschikbaar via klantportaal

De nieuwe ISAE 3402 type II verklaring is weer beschikbaar voor NEH-klanten via het klantportaal. Deze verklaring is de waarborg dat processen die u aan ons heeft uitbesteed, aantoonbaar ‘in control’ zijn!

 

08-02-2021

Lees meer »

Oosterpoort gaat duurzame relatie aan met NEH

Na een gedegen selectietraject hebben Oosterpoort uit Groesbeek en NEH Shared Services uit Leusden de start van een duurzame relatie bekrachtigd met het ondertekenen van hun overeenkomst. Langdurige samenwerkingen zijn van belang voor Oosterpoort, die geven vertrouwen en continuïteit. Het gaat hierbij verder dan het opstellen van een contract, hier denk je van te voren goed over na.

28-01-2021

Lees meer »

ISO27001 certificaat weer met 3 jaar verlengd

Op vrijdag 30 oktober is de externe audit afgerond. De maatregelen die zijn genomen op het gebied van informatiebeveiliging en het ISMS zijn weer met een positief resultaat beoordeeld. Met deze verlenging van ISO27001 toont NEH wederom aan dat zij voldoet aan de internationale norm voor informatiebeveiliging.

02-11-2020

Lees meer »

NEH opnieuw trotse winnaar van een FD Gazellen Award

Deze week kregen wij het nieuws dat NEH Shared Services B.V. één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland is. Daarmee is NEH FD Gazelle 2020 in de regio Oost, in de categorie middel. Voor het achtste jaar in successie mag NEH deze award in ontvangst nemen. 

30-10-2020

Lees meer »

Giarte 2020: Met veel fans scoort NEH wederom hoog op security

Dinsdag 29 september kwam Giarte de resultaten van de IT Experience 2020 Benchmark bij NEH bespreken. Hoor je Giarte? Dan denk je aan het gele boekje. Giarte voert jaarlijks haar onafhankelijke onderzoek uit naar de klanttevredenheid over IT-serviceproviders. De resultaten bundelen ze in dit welbekende gele boekje.

09-10-2020

Lees meer »

Een dubbele upgrade voor Woningstichting Woensdrecht

Een langere samenwerking met Woningstichting Woensdrecht is een feit. De corporatie heeft afgelopen week getekend voor het nieuwe meerjarencontract. De komende tijd gaat NEH de Microsoft servers upgraden mede ten behoeve van de vernieuwde Apps for Enterprise van Microsoft. 

28-09-2020

Lees meer »

Nog één week: NEH Webinar tijdens 10e editie CorporatiePlein

Op donderdag 24 september is de 10e editie van het CorporatiePlein. Een speciale dit keer, omdat het een hybride evenement is. Zowel online als offline vinden ontmoetingen, kennissessies en speeddates plaats. Patrick de Lanoy, Technical Consultant bij NEH, verzorgt om 10:00 en 14:00 uur een webinar: De nieuwe NEH Online Werkplek voor al jouw collega’s.

18-09-2020

Lees meer »

NEH Online Werkplek: het vertrekpunt voor alle werkzaamheden

Tijdens CorporatiePlein Online, op donderdag 24 september, verzorgt NEH tweemaal een webinar dat jij niet wil missen. Om 10:00 en 14:00 uur vertellen wij je namelijk alles over de nieuwe NEH Online Werkplek. Deze geldt als de nieuwe standaard voor de digitale werkplek van corporaties.

01-09-2020

Lees meer »

De NEH Online Werkplek, de ultieme hybride werkomgeving

De eerste dag van een nieuwe maand; een goede start voor het aangaan van een nieuwe verbintenis. Op woensdag 1 juli 2020 bekrachtigden Workspace 365 en NEH Shared Services een samenwerking die toekomstbestendig is. Door deze zet kan NEH met één enkele inlog en één klik een digitale werkomgeving met alle benodigde applicaties voor haar klanten aanbieden: de NEH Online Werkplek.

20-08-2020

Lees meer »

NEH Webinar: De nieuwe NEH Online Werkplek voor al jouw collega’s

De visie van NEH, over de moderne werkplek van 2020, is bij veel woningcorporaties bekend. Door Corona is iedereen in sneltreinvaart efficiënt, flexibel en veilig gaan thuiswerken met applicaties en werkplekapparatuur die dat mogelijk maken. Deze manier van werken sluit aan op de gestelde visie. Reden genoeg om weer vooruit te kijken en wel met de nieuwe NEH Online Werkplek.

05-08-2020

Lees meer »

Resultaten NEH Giarte IT Experience Benchmark bekend

NEH heeft voor het vierde jaar op rij meegedaan aan het onafhankelijke Giarte IT Experience Benchmark onderzoek (voorheen Outsourcing Performance). Giarte onderzoekt de klantloyaliteit naar de externe IT-leveranciers. Daarbij komt de sleutel tot een positieve, winstgevende en duurzame relaties in IT-outsourcing naar voren.

28-07-2020

Lees meer »

Corona zorgt voor bijzondere start samenwerking WoonGoed 2-Duizend en NEH

Waar normaal het nieuwe partnerschap en nadere kennismaking tijdens een feestelijke bijeenkomst met een gezamenlijke handtekening wordt bezegeld, is dat nu tijdens Corona helemaal anders. In het partnerschap met haar klanten richten NEH’ers zich vooral op een prettige en persoonlijke werkrelatie gericht op lange termijn continuïteit. Gezamenlijk de contracten ondertekenen, de handen schudden en elkaar een prettige samenwerking wensen zit er voorlopig nog niet in.

18-06-2020

Lees meer »

Door COVID-19 fysiek gescheiden en toch zo dicht bij elkaar

Twee innovatieve organisaties zetten samen een stevige stap in de toekomst. Stadlander is onder andere innovatief met haar applicatielandschap door het gebruik van SalesForce voor alle huurdersprocessen en een 360 graden klantbeeld. Daarnaast gebruikt Stadlander OpenText als DMS-systeem en werkt de woningcorporatie aan de vervanging van de fileserver. Deze ICT-omgeving helpt Stadlander om haar dienstverlening naar de huurders te verbeteren en de huurder centraal te stellen. NEH is innovatief met de moderne werkplek en het mogelijk maken om tijd- en plaats onafhankelijk te kunnen werken, vanaf elk apparaat. De pakken werden uit de kast gehaald, want de contractondertekening op afstand moest wel even netjes worden vastgelegd. 

16-06-2020

Lees meer »

Giarte onderzoek NEH voortvarend van start

Na drie succesvolle jaren mee te hebben gedaan aan het Giarte Benchmark onderzoek (voorheen Outsourcing Performance), doen wij ook dit jaar weer mee met de benchmarkstudie. De studie is reeds gestart en NEH is verheugd te mogen melden dat onze respons ook dit jaar weer hoog is. 

28-04-2020

Lees meer »

CorporatieGids LIVE gaat online op 12 mei 2020

Begrijpelijkerwijs kan CorporatieGids LIVE - als gevolg van de aangescherpte coronaregels voor evenementen - in zijn huidige vorm geen doorgang vinden. In plaats van fysiek in Houten, organiseert CorporatieMedia dit jaar CorporatieGids LIVE Online!

31-03-2020

Lees meer »

Digitaliseringskoploper Idealis maakt met NEH weer volgende stappen vooruit

Voor Idealis en NEH kan het jaar 2020 niet beter beginnen met de contractondertekening van een nieuwe ICT-samenwerking. Bart van As, directeur-bestuurder van de Wageningse studentenhuisvester, beaamt dit: “In NEH hebben wij een partner gevonden die bij ons past. Dat geeft ons een goed gevoel. We kijken er naar uit om stappen vooruit te maken.”

13-01-2020

Lees meer »

“NEH zet net dat stapje extra”

DIDAM – Een kleine twee maanden geleden hebben wij vanuit NEH woningcorporatie Plavei ‘live’ laten gaan met de moderne werkplek in de cloud. Wij gingen in gesprek met Rudie Eskes, Projectcoördinator I&A bij Plavei, om het migratieweekend te evalueren.

02-01-2020

Lees meer »

Succesvolle audit: uitbreiding beveiligingscertificaten

Donderdag 12 december heeft NEH de audit ten behoeve van het behalen van het zorg specifieke NEN7510 certificaat succesvol afgerond. “Het vergde de nodige voorbereidingen, maar we hadden alles tot in de puntjes georganiseerd”, aldus Jan Niessen, Kwaliteitsmanager bij NEH.

24-12-2019

Lees meer »

Woonconcept en NEH in de wolken met elkaar

Op 31 oktober 2019 hebben Woonconcept en NEH officieel de krachten gebundeld. En dat werd gevierd met alle betrokken medewerkers én taart. Elke Germers, manager Ondersteuning & ICT vertelt: “Samenwerken begint voor mij met het persoonlijke contact”.

28-11-2019

Lees meer »

Omnia Wonen nieuw ERP en kantoorautomatisering: stap van de professionalisering

“Gelukkige medewerkers maken gelukkige huurders. Wij willen gastvrij zijn en dat betekent ook iets voor onze eigen ondersteuning. Dat kunnen wij niet alleen, daar hebben wij hulptroepen bij nodig”, aldus Monique Govers, sinds 4,5 jaar directeur-bestuurder bij Omnia Wonen. “Vervangen van ons ERP-systeem stond al in het 100-dagen-plan en is een grote stap. Eén van de spannendste punten op mijn to-do list.”

22-11-2019

Lees meer »

"Sinds de overstap werken we efficiënter!"

SCHIJNDEL – Sinds een week is woningcorporatie Woonmeij in Schijndel live gegaan met een nieuwe ICT-omgeving, gefaciliteerd door NEH. Wij vroegen Adviseur Informatisering en Automatisering Tim Standhart hoe hij de overgang heeft ervaren.

25-09-2019

Lees meer »

Woonwaard en NEH Shared Services zetten samen vergaande stappen naar de public cloud

Woonwaard uit Alkmaar en NEH Shared Services uit Leusden hebben hun samenwerking weer verlengd. Tijdens de contractondertekening liet Nicole van Wijk, bestuurder bij Woonwaard, al weten dat ze uitkijkt naar de gezamenlijke voortzetting. “Ik ben blij om te horen dat NEH zo met ons meedenkt. Open met elkaar communiceren vind ik het belangrijkste. Blijf benoemen waar je mee bezig bent.”

25-07-2019

Lees meer »

Unieke kennissessies NEH op CorporatiePlein

Waar voorheen gesprekken rondom IT-outsourcen en de ICT-omgeving werden gevoerd, gooit NEH het dit jaar over een andere boeg. Er vinden vijf kennissessies bij de stand plaats die ingaan op innovaties en ontwikkelingen. Donderdag 26 september 2019 vindt het jaarlijkse CorporatiePlein plaats in Expo Houten.

19-07-2019

Lees meer »

Leusdense Gazellen NEH ICT Solutions en Smartphonehoesjes.nl vinden elkaar op ICT-gebied

Op 23 april 2019 is tijdens een gezellig samenzijn de meerjarenovereenkomst tussen de Leusdense bedrijven Smartphonehoesjes.nl en NEH ondertekend. De samenwerking geeft Marcel Hooft, mede-eigenaar en CEO van de webwinkel, vooral rust. Hij legt uit: “Wij kunnen ons weer focussen op zaken waar wij mee bezig horen te zijn.” En lachend geeft hij toe dat het slapen ‘met een back-up van zijn harde schijf onder zijn kussen’ verleden tijd is.

20-05-2019

Lees meer »

Kwetsbaarheid gevonden in Intel-processoren

Dinsdag 14 mei is er in het nieuws melding gemaakt van een kwetsbaarheid in Intel-processoren. Deze processor wordt veel gebruikt in servers, PC's, laptops en Surfaces. In smartphones en tablets worden ARM-processoren gebruikt. Zowel ARM-processoren als AMD-processoren worden niet in de berichtgeving genoemd.

 

16-05-2019

Lees meer »

Gold Partnership Dell EMC voortgezet

Elk jaar waardeert Dell EMC haar partners voor hun prestaties, ondersteuning en voortdurende toewijding. Half april mocht NEH het verlengde Gold Partnership in de vorm van een certificaat ontvangen.

06-05-2019

Lees meer »

CorporatieGids LIVE 2019 en de Werkplek van 2020

Op dinsdag 16 april 2019 vindt in Hotel Van der Valk te Vianen de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Tijdens dit evenement verzorgt NEH om 10.00 uur een interactieve kennissessie over de Werkplek van 2020: ‘Hoe uw medewerkers willen werken, dáár gaat het om.'

12-02-2019

Lees meer »

Maasvallei verlengt contract weer: “Dienstverlening NEH staat als een huis”

Met een eerste outsourcingscontract in 2008 en verlengingen van dit contract in 2012 en 2015, was de tijd aangebroken voor alweer de vierde overeenkomst tussen Maasvallei uit Maastricht en NEH uit Leusden. Tijdens de contractondertekening keken Alex Meij en Ralph Reisinger, respectievelijk directeur-bestuurder en facilitator bij Maasvallei, tevreden terug op de samenwerking tot nu toe. En natuurlijk kwam ook de toekomst aan bod.

24-01-2019

Lees meer »