Kwaliteit bewaken bij NEH

Bij NEH doen wij er alles aan om de kwaliteit van onze oplossingen en diensten te waarborgen en onze klanten optimale informatiebeveiliging te bieden. Sinds 2015 zijn wij officieel ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd. Met deze certificering voldoen wij aan de internationale norm voor informatiebeveiliging.  

Informatie is de kern van bedrijfsvoering. De hoeveelheid data groeit nog elk jaar exponentieel en elke organisatie zal zijn databeveiliging goed moeten regelen. De maatschappij stelt steeds strengere eisen aan informatiebeveiliging. Ook rekenen medewerkers, leveranciers en klanten er op, dat privacy beschermd wordt en hun persoonlijke en zakelijke gegevens veilig zijn.

ISO27001 en NEN7510

Wij garanderen beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie, waarmee wij controle hebben over algemene bedrijfsrisico’s. Onze beide datacenters zijn voorzien van de ISO27001 certificering en hebben sinds december 2019 ook het NEN7510 certificaat. Hiermee laten wij aan onze zorgklanten zien, dat wij hun persoonlijke gezondheidsinformatie goed beveiligen. 

ISAE3402 type II-verklaring

Jaarlijks voert de accountant een audit uit om vast te stellen of onze financiële rapportages, zoals de jaarrekening, correct tot stand zijn gekomen. Onderdeel van dit onderzoek is ook vaak een IT-audit bij onze klanten. Om hen te ondersteunen bij deze audit, leveren wij een ISAE3402 type II-verklaring, dé internationale standaard voor zekerheid bij outsourcing.

Een onafhankelijke auditor stelt dit rapport op. De auditor toetst onze generieke IT-processen op de opzet en de werking hiervan. De ISAE3402 type II-verklaring biedt klanten het voordeel, dat de eigen accountant de IT-audit niet hoeft uit te voeren.

ITIL

Wij werken volgens het ITIL-principe (Information Technology Infrastructure Library). ITIL bestaat uit een reeks 'best practices', die de beste praktijkoplossingen weergeven voor het inrichten van de IT-beheerprocessen bij onze klanten.

ITIL is de enige consistente en tegelijk veelomvattende bron voor IT Service Management, die bestaat uit modellen, concepten en processen. Werken volgens ITIL zorgt voor een krachtig referentiekader bij het inrichten en verbeteren van de IT-processen binnen organisaties. 

Gold partnerships Microsoft en Dell

In 2015 zijn we door Microsoft benoemd als Microsoft Gold Partner Hosting. Met deze certificering bieden wij aantoonbare kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloudoplossingen en ondersteuning en dat is weer van belang voor onze klanten.

Eind 2020 zijn we ook benoemd als Microsoft Surface Gold Partner. Een mooie bevestiging van onze status - met ook voordelen voor onze klanten.

Wij zijn al langer benoemd als Gold partner van Dell EMC.

Jouw organisatie ontzorgen?

Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Het formulier mag pas verzonden worden als veld reCAPTCHA leeg is