Wegens succes herhaald: Webinar NEH Online Werkplek

Gepubliceerd op: 06-10-2020

Heb je het webinar gemist? Geen zorgen! Op veler verzoek en na het succes van CorporatiePlein Online herhaalt NEH het webinar: NEH Online Werkplek voor al jouw collega’s. Op woensdag 28 oktober om 10:00 uur vindt opnieuw het succesvolle webinar plaats. 

NEH Online Werkplek 

Een online omgeving waar corporatiemedewerkers nog makkelijker en efficiënter kunnen samenwerken, dát is waar de NEH Online Werkplek aan bij gaat dragen. Met deze werkomgeving zetten wij de nieuwe standaard voor de digitale werkplek binnen de corporatiesector. Juist omdat die stroom aan informatie die op een medewerker als oneindig aanvoelt, hebben wij rust en gemak, met één klik in een overzicht gecreëerd. 


De spreker 
 

Patrick werkt dagelijkse met verschillende Office 365 diensten; van Exchange en OneDrive, tot Teams, SharePoint en Yammer. Hij ziet een toenemende behoefte ontstaan naar meer informatie over de mogelijkheden, optimale inzet en het praktische gebruik van de verschillende applicaties. Dus naast dat Patrick betrokken is bij het implementeren van Office 365 bij klanten, geeft hij nu zelf ook veel uitleg, trainingen en workshops hierover. Patrick is een gecertificeerd Microsoft trainer. Zo geeft hij regelmatig - voor de komst van corona - Microsoft Discover Workshops voor klanten op Schiphol. 


Overzicht 
webinars 

Regelmatig verzorgt NEH een webinar over een actueel onderwerp, zoals Microsoft Teams of de moderne werkplek. Wil jij op de hoogte blijven van ons webinaraanbod? Mis niks en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief! Zo kun je thuis of vanaf je werkplek op de hoogte blijven van actuele onderwerpen. Meld je aan!