Webchat en WhatsApp met NEH

Gepubliceerd op: 22-01-2020

Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om het contact tussen eindgebruikers en onze Servicedesk zo laagdrempelig te maken en te houden. Een innovatieve manier om met onze eindgebruikers te communiceren is door middel van Webchat en WhatsApp.

Onze klanten kunnen zo snel bij ons terecht met korte “Wie-Wat-Waar vragen” of een eenvoudig verzoek. De vraag wordt direct beantwoord.

Is een vraag of verzoek iets ingewikkelder dan vooraf misschien gedacht? De Servicedesk zal dit dan aangeven en indien nodig telefonisch contact opnemen en meekijken via TeamViewer.

Hoe werkt dit?

Webchat is beschikbaar binnen het klantportaal (TOPdesk), waarbij het gebruik voor zich spreekt. Voor WhatsApp moet een eindgebruiker de NEH Servicedesk (033 - 4343 085) toevoegen aan contacten. Vanuit WhatsApp kan vervolgens een gesprek met ons worden gestart.

Handig trucje
Met behulp van deze link (op je mobiel) "WhatsApp toevoegen" klik je eenvoudig door naar WhatsApp. Bestaat het contact al? Je bent nu direct verbonden met NEH en je kunt een chat starten. Bestaat het nummer nog niet, dan ben toch direct verbonden en kun je het nummer toevoegen als bijvoorbeeld “NEH Servicedesk”. Dit werkt ook door de bijgevoegde QR code te scannen.