ToastAR pop-up verbetert telefonische klantbeleving

Gepubliceerd op: 02-12-2019

NEH klanten die onze Servicedesk bellen verwachten naast een oplossing voor hun ICT probleem of verzoek ook een goede service. Met persoonlijke benadering en gemeende aandacht proberen wij een optimale klantbeleving te creëren. Met de introductie van ToastAR gaan wij deze belevenis versterken!

De ToastAR is een koppeling in ons telefoniesysteem die ervoor zorgt dat wanneer de Servicedeskmedewerker een telefoontje of chat van een klant binnenkrijgt, hij of zij direct de meest relevante klantgegevens op de computer in beeld krijgt. Zo verschijnen de klantnaam, zijn/haar accounttype, zijn/haar meest recente meldingen etc. Er hoeven minder vragen gesteld te worden en wij kunnen de klant sneller van dienst zijn. Op deze manier ontstaat er een beter contact en kunnen onze Servicedeskmedewerkers nog efficiënter en sneller werken.

De ToastAR telefonie integratie heeft nog een aantal extra functionaliteiten. Zo kunnen Servicedeskmedewerkers eenvoudig een terugbelverzoek versturen naar een collega, direct met de juiste klantgegevens. Ze kunnen eenvoudig nummers bellen vanuit bijna iedere applicatie. Er kan snel naar relaties of contactpersonen worden gezocht en de resultaten kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld Outlook. Vervolgens kan er direct gebeld worden naar alle nummers die aan de contactpersoon gekoppeld zijn.

Naast de recente telefonie-update waarin er een splitsing ontstond in telefoontjes die vanuit Oost-Nederland en West-Nederland binnenkwamen, is deze ToastAR integratie een zeer efficiënte toevoeging aan de professionaliseringsslag die op de NEH Servicedesk wordt gemaakt.