Oost, west… telefonie op z’n best!

Gepubliceerd op: 11-11-2019

Om onze service nog efficiënter te maken en daarmee onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zal op dinsdag 12 november aanstaande een aanpassing in de Servicedesk telefonie-omgeving worden doorgevoerd.

NEH is al langere tijd bezig om bepaalde facetten van haar Servicedesk verder te professionaliseren. De nieuwste ontwikkeling die op stapel staat is een upgrade in de Servicedesk telefonie-omgeving, welke ervoor zorgt dat wanneer de klant contact opneemt met de Servicedesk hij/zij direct verwezen wordt naar het juiste Service & Support team; team Oost-Nederland of team West-Nederland.

Dit vernieuwde systeem heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel is dat de klant vaker dezelfde NEH’er zal spreken. Lijnen worden hierdoor korter en persoonlijker, problemen worden sneller en efficiënter opgelost en de klant en zijn/haar medewerkers zullen nog beter ondersteund worden.

Meer ontwikkelingen

Naast deze mooie professionaliseringsslag staan er nog enkele ontwikkelingen op stapel waar wij de komende tijd meer over zullen delen. Wil je van deze ontwikkelingen op te hoogte worden gebracht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.