Gratis Live Webinar: Hoe gaan medewerkers van woningcorporaties om met informatie?

Gepubliceerd op: 26-10-2020

Werk jij bij een woningcorporatie? Dan wil je dit webinar niet missen! Samen met BeveiligMij.nl organiseren wij een webinar over de resultaten van de Security awareness Nulmeting bij corporaties. De afgelopen jaren heeft BeveiligMij bij tientallen woningcorporaties nulmetingen uitgevoerd en wij vinden het tijd om eens wat resultaten met jullie te delen. Uiteraard volledig anoniem.

Dit doen we graag in een het Security awareness Webinar op donderdag 12 november van 10:00 - 11:00 uur. Het webinar wordt gegeven door Frank Mulder, Security Specialist bij BeveiligMij.nl, en hij zal je ook laten we zien hoe een bewustwordingsprogramma een succes wordt binnen jouw woningcorporatie.

𝗜𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱 𝗪𝗲𝗯𝗶𝗻𝗮𝗿:

✔ Hoe gaan medewerkers van woningcorporaties om met informatie?

✔ Waarom nu starten met security awareness?

✔ Voor wie zet je security awareness in?

✔ Wat maakt een goed programma succesvol?

✔ Hoe motiveer je je collega’s?

✔ Welke valkuilen zijn er?

✔ Hoe meet je het effect van je programma?

Aan het einde van het webinar kan je al je vragen stellen aan Frank via de chatfunctie.


Over BeveiligMij.nl

BeveiligMij.nl ontwikkelt security awareness opleidingen voor het structureel verbeteren van de informatieveiligheid thuis, onderweg en op de werkvloer. We bieden verschillende opleidingsvormen aan, zodat er altijd een opleiding is die goed bij jouw organisatie past. Alle opleidingen zijn in de Nederlandse taal en voor iedereen te begrijpen, ongeacht het kennisniveau, de vaardigheden of functietitel. Security awareness wordt niet gecreëerd met een eenmalige training. Het is een proces om het (online) gedrag van mensen te veranderen.

Dit Webinar is exclusief voor medewerkers van woningcorporaties. Gebruik dan ook je zakelijke e-mailadres om je gratis in te schrijven. Na goedkeuring krijg je een bevestiging van je deelname.

Meld je vandaag nog aan! 
Deelname aan het webinar is gratis.