4 Surfaces om nog efficiënter te werken (en te ontspannen)

Gepubliceerd op: 08-09-2020

Onze werkplek ziet er momenteel anders uit. De een werkt aan de keukentafel, de ander aan een zelf gecreëerd kantoor. Sommigen mogen weer naar het werk, maar dan wel op gepaste afstand en met minder collega’s in een kantoorpand.

Juist nu is het extra belangrijk om jouw werkdag zo efficiënt mogelijk in te delen. Of je dit nu aan je keukentafel, op kantoor of onderweg doet. NEH helpt je graag met het vinden van de juiste werkplekapparatuur. 


1. Gemak met videobellen

We videobellen de laatste tijd veel. Of het nu een overleg, webinar of vergadering is; we maken massaal gebruik van programma’s, zoals Teams, Zoom of FaceTime. Dan is het fijn als de apparatuur meewerkt en aan onze wens voldoet. De Surface Laptop 3 bevat de nieuwste features van Microsoft. Met een accuduur van 11,5 uur en verkrijgbaar in 13” of 15” inch is deze laptop voor NEH de beste uit de Microsoft range. 

De surface beschikt over verbeterde dubbele far-field Studio Mics. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat je te allen tijde luid en duidelijk wordt gehoord. Met een toonaangevend typcomfort én een groter glazen trackplad, kun je gemakkelijk notities maken bij het volgen van een online presentatie. 


2. Overal te gebruiken 

Een hond die graag naar buiten wil, een rommelig bureau of kinderen die thuiskomen na een schooldag. Rustig thuiswerken zit er niet altijd in. Niets is dan zo fijn om je een plekje op te zoeken in een park of met een kop koffie in je favoriete café: de flexplek. De Surface Pro 7 is ultralicht en neem je gemakkelijk overal mee naartoe.  

Je kunt gerust een aantal uur wegblijven, want de accuduur van de surface gaat 10,5 uur mee. In elke situatie is deze Pro 7-versie te gebruiken, want als tablet kun je het apparaat ook inzetten. Waar je ook gaat, de Surface Pro is geoptimaliseerd voor Microsoft 365. Schets je ideeën, bewerk documenten en ontwerp een presentatie eenvoudig met het touchscreen en een Surface Pen. 


3. Benut alle
(reis)tijd

De gemiddelde reistijd voor een Nederlander is ongeveer 50 minuten. Wanneer je met het openbaar vervoer reist, kun je deze tijd onderweg optimaal benutten. Ook in de auto ben je met programma’s zoals Microsoft Teams altijd bereikbaar en kun je vergaderingen bijwonen. Benut alle (reis)tijd, zodat je altijd efficiënt bent. Deze efficiëntie komt later weer van pas, wanneer de me-tijd ingaat.  

Mocht je onderweg zijn, dan is het wel zo fijn dat de Surface Go 2 in iedere tas past. Het apparaat is klein van formaat en heeft genoeg performance om onderweg via een hotspot of 4G te kunnen browsen. Zelfs e-mailen, vergaderen en SharePoint zijn beschikbaar via Office-applicaties. Deze Surface is ideaal voor onderweg én makkelijk te bedienen met de Surface Pen. Door je tijd efficiënt in te zetten, creëer je meer ruimte om een extra groot stuk te wandelen met de hond. En die extra ontspanning is niet alleen fysiek, maar ook mentaal goed voor je. 

 

4. Maak een einde aan je werkdag

Door het vele thuiswerken, is een stabiele werk-privébalans extra belangrijk. Vasthouden aan een werkritme, het nemen van een verfrissende pauze en het afwerken van een to-do-lijstje kunnen je helpen om die balans te bewaken. Ben je beland bij het laatste punt op de lijst? Sluit dan je laptop écht af. Dat is niet alleen goed voor het apparaat, maar zorgt ook voor een duidelijke afsluiting voor het werkbrein. Het is nu tijd voor jezelf (en die kinderen die je al even aan het zoethouden bent).  

Duik de bank op en ga een boek lezen, potje gamen of online shoppen. Heerlijk even je hoofd leegmaken. Dan kun je de Surface Book 3 het beste gebruiken. Deze Surface met tot 32 GB RAM aan werkgeheugen is ideaal voor gamers of de grafische mensen onder ons. Zelfs je favoriete serie kijk je (net iets te lang) eenvoudig op dit hoge resolutiescherm. Het touchscreen is afneembaar en los te koppelen van het toetsenbord. Dus eenvoudig ‘even’ mee te nemen richting de slaapkamer voor die meeslepende film. 

Benieuwd geworden naar de Surface die bij jou past? Ga naar onze pagina over werkplekapparatuur voor meer informatie.